Oamenii de afaceri din Timis, premiati de CCIAT, la Gala Excelentei in Afaceri – Topul Firmelor din Judetul Timis 2015. Cand are loc prestigiosul eveniment?

TIMISOARA. Centrul Regional de Afaceri al Camerei de Comert, Industrie si Agricultura Timis va gazdui in data de 28 octombrie 2016, cea de-a 23-a editie a Galei Excelentei in Afaceri – Topul Firmelor din Judetul Timis pentru 2015.

Editia de anul acesta sta sub semnul celui mai important moment din istoria recenta a orasului: Timisoara, Capitala Culturala Europeana.

Organizat de Camera de Comert, Industrie si Agricultura Timis de peste doua decenii, Topul Firmelor a devenit cel mai important eveniment de business din vestul tarii, cartea de vizita a performantei si succesului in afaceri.

Ca si la editiile precedente, evenimentul de anul acesta va reuni peste 700 de participanti – reprezentanti de marca ai mediului economic si de afaceri, inalti oficiali ai administratiei publice locale si regionale, corpul diplomatic acreditat la Timisoara si ambasadorii Romaniei in Serbia si in Ungaria, institutii de invatamant si cultura, organisme intermediare din Regiunea Vest, asociatii de afaceri, camere de comert din Euroregiunea DKMT, colaboratori si parteneri ai CCIA Timis, mass media. La eveniment a fost invitat si i.P.S. Ioan SALAJAN – Mitropolitul Banatului.

Conform unei metodologii unice si unitare pe plan national, clasamentul reuneste 8.554 de firme care au indeplinit criteriile de eligibilitate din cele 28.567 de firme care au depus bilantul contabil pentru exercitiul financiar trecut. Dintre acestea, vor fi evidentiate 1.743 firme care au reusit sa se claseze pe locurile I, II si III,  in 6 domenii de activitate, 251 grupe si 5 clase de marime.

Firmele (241) ale caror perseverenta le-a oferit clasificarea pe unul din primele trei locuri in Top, in ultimii patru ani, sunt recompensate cu Distinctia de Excelenta. in egala masura, 119 firme care s-au clasat pe primele trei locuri, in ultimii sase ani consecutiv, vor fi distinse cu Trofeul de Excelenta.

Aflat la cea de-a 8-a editie, Topul Institutiilor de invatamant Superior consfinteste locul si rolul pe care cele 4 universitati de stat timisene le detin in elita invatamantului academic romanesc.
Pentru a treia oara, CCIAT va acorda Trofeul de Excelenta pentru Responsabilitate Sociala, distinctie care va fi inmanata de prof.univ.dr. Dan Gaita, castigatorul ultimelor doua editii (celor doua premii anterioare).

Pentru activitati si realizari deosebite, CCIA Timis va acorda si cateva premii speciale: Trofeul de Excelenta pentru cel mai inovativ start-up; Trofeul de Excelenta pentru Competitivitate Investitionala; Trofeul de Excelenta pentru Cultura.

De asemenea, vor fi acordate diplome aniversare unor firme care sarbatoresc momente speciale in activitate.

Asemeni editiilor anterioare, premiile vor fi inmanate de conducerea CCIAT, de oficiali ai administratiei publice locale – Prefectul Judetului Timis, Presedintele Consiliului Judetean Timis, Primarul Municipiului Timisoara, de personalitati ale mediului academic si diplomatic: E.S. Dna Oana Cristina Popa – Ambasadorul Romaniei la Belgrad, E.S. Dl. Marius Lazurca – Ambasadorul Romaniei la Budapesta, dr.Simona Neumann – Director Executiv Asociatia „Timisoara, Capitala Culturala Europeana”.

Participantii la eveniment se vor bucura de momente artistice de exceptie oferite de Filarmonica „Banatul” Timisoara, Casa de Cultura a Studentilor Timisoara si Trupa de dans Reflex. Invitat special in concert extraordinar: Corina CHIRIAC.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.