A pornit bataia pe locurile de cazare din Complexul Studentesc din Timisoara! FOTO!

TIMISOARA. Apropierea inceputului de an universitar readuce la viata si Complexul Studentesc din Timisoara. Primii care s-au cazat au fost medicinistii, iar in aceste zile au sosit si cei de la Politehnica si Vest. Cazarea se intinde pe mai multe zile pentru a nu se crea imbulzeala din ceilalti ani.

cazare-camine-studenti-2

Studentii Universitatii de Vest au la dispozitie 3000 de locuri de cazare in 10 camine, in care beneficiaza de internet, cablu tv, bucatarii pe palier cu toate dotarile necesare sau spalatorii. In caminele UVT-ului sunt atat camere cu doua paturi, cat si cu cinci, iar pretul variaza intre 90 si 115 lei, in functie de cati studenti stau in fiecare camera.

cazare-camine-studenti-16

Cazarile in caminele Universitatii de Vest au inceput in 23 septembrie, iar responsabilii cu acestea au stabilit si un program de cazare. Studentii care nu stiu sa isi completeze fisele de cazare sunt indrumati cum sa faca acest lucru in mod corect.

La Universitatea Politehnica cazarile au inceput inca din 22 septembrie. La „Poli’ studentii vor fi cazati in 16 camine, fie cu cinci locuri in camera, fie cu doua. In caminele cu cinci locuri pot fi gazduiti 4503 studenti, iar in cele cu doua paturi in camera sunt 1564 disponibile.

Studentii politehnisti care au intrat la ‘fara taxa’ vor plati intre 95 si 100 de lei pentru un loc in camin, iar cei care platesc si taxe de studii vor trebui sa achite intre 160 si 165 de lei in fiecare luna.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.