E batut in cuie! Timisoara, asteptata sambata in strada pentru Centura de Sud! S-au stabilit ora si locul

TIMISOARA. Desi a discutat la telefon cu premierul Dacian Ciolos si i-a repus pe tapet problema stingenta a Timisoarei, in contextul devenirii Capitala Culturala a Europei, primarul Nicolae Robu nu a renuntat la mitingul de protest pentru Centura de Sud a Timisoarei.

Am discutat cu dl Dacian Ciolos si problema centurii Timisoarei. Doar n-o sa vina oamenii in 2021 sa stea in ambuteiaje printre tiruri in Timisoara„, a spus primarul Nicolae Robu.

Edilul a explicat ca nu renunta la mitingul de protest la care ii asteapta pe timisoreni.

Mitingul pentru centura va avea loc sambata, 24 septembrie, de la ora 11.00, in Piata Victoriei„, a spus primarul Timisoarei.

Edilul spera ca la apelul sau vor raspunde cat mai multi timisoreni, iar Centura de ocolire din partea de sud a orasului va intra in lista de prioritati a Guvernului cat mai grabnic.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

    Pareri

  1. Sambata, 24 septembrie, e si actiunea „Let’s do it, Romania” de curatenie a zonelor cu deseuri din jurul localitatilor. Poate ar fi bine sa regandeasca mitingul, s-ar putea ca niste sute de oameni sa nu stie intre care din cele doua sa aleaga.

  2. Centura in sud ? Dar în rest nu trebuie ? Calea Aradului e sufocată de tiruri la anumite ore ? Sau zona aceea nu e în oraș ???

  3. PRIMARUL MŰNCHAUSEN
    MANIPULEAZĂ TIMIŞIORENII
    Timp de 2 ani și 7 luni, cât am fost consilier local, am solicitat USL-ului să se implice pentru construirea șoselei de centură a Timișoarei, dar din partea lor nu a existat nici o reacție. Acum fiind în preajma campaniei parlamentare au mirosit că acest proiect poate fi o electorată aburitoare pentru memoria cetățenilor. Ilie Sârbu este senator PSD, Vasile Blaga este senator PNL,…în Timiș aveți 20 de parlamentari, începând din 2012. De 26 de ani v- ați rotit la putere și pentru Timișoara nu ați făcut nimic. Doar ați împărțit funcții între voi și contracte pentru firmele de partid. ,,Prin faptele lor, reprezentanţii USL, care se află de 3 ani la guvernare, au majoritate în Consiliul Judeţean Timiş şi deţin Presedinţia Consiliului Judetean Timiş,Primăria Timișoarei, sunt deputaţi şi senatori, nu numai că nu a ajutat oraşul cu nimic, ci au adus prejudicii timişorenilor.
    Timişoara este singurul oraş important din România care nu are şosea de centură. Guvernul USL Viorel Ponta aflat la putere de peste 3 ani, nu a aprobat includerea centurii Timişoarei în Master Planul de transport al României. Am cerut cosilierilor USL din CL Timişoara să explice de ce Guvernul USL, preşedintele CJT Titu Bojin (PSD) şi majoritatea USL din CJT pedepsesc Timişoara şi nu doresc să construiască şoseaua de centură. Nu am primit niciun răspuns. Din ’89 Timişoara este pedepsită, în continuu, pentru că s-a ridicat împotriva tovarăşilor din PCR, FSN, PSD.
    Şi anul acesta se anunţă o vară caniculară, iar la nivelul asfaltului vom avea temperaturi de peste 60C. Circulaţia prin oraş a autovehiculelor de mare tonaj va distruge, din nou, şoselele Timişoarei iar refacerea lor va necesita din nou alocarea de bani din bugetul local, provenit din taxele şi impozitele plătite de noi, timişorenii (nu de către USL Timiş)…” 2014 Plenul PMT

    https://www.facebook.com/Vrem-centura-pentru-Timisoara-188803368207781/?rc=p