ACS Poli pierde la Voluntari. Timisorenii au luat un gol de la 35 de metri

TIMISOARA. ACS Poli Timisoara a fost invinsa cu scorul de 4-1 pe terenul lui FC Voluntari, intr-un meci din etapa a VII-a a Ligii 1 de fotbal. Banatenii au sperat la un punct timp de numai un minut, cat s-au apropiat la un gol de gazde.

ACS Poli a rezistat 20 de minute pe terenul lui FC Voluntari si dupa ce Popovici a ratat din nou cu usurinta, ilfovenii au deschis scorul prin Marinescu, in minutul 20, cu un superb sut din vole, de la marginea careului de 16 metri. Cu cinci minute inainte de pauza, Cernat l-a gasit excelent pe Popadiuc, cu o pasa pe centrul apararii timisorene, si acesta a facut 2-0.
In partea a doua meciul a fost unul mai echilibrat, iar in minutul 72, Poli a redus din handicap, cu reusita lui Pedro Henrique, la prima reusita de cand a revenit in formatia timisoreana. Bucuria nu a durat mult, deoarece, un minut mai tarziu, Seroni l-a faultat in careu pe Capatana, iar arbitrul a aratat punctul de la 11 metri. A executat Cernat si a inscris fara probleme.
Ultimul gol al intalnirii a venit in minutul 84, cand Curileac a respins gresit balonul, acesta a ajuns la Cernat, si fotbalistul Voluntariului a trimis in poarta timisoreana cu un lob de la aproximativ 35 de metri. La finalul meciului antrenorul timisorean Ionut Popa a fost foarte suparat pe jucatorii sai.
O infrangere categorica pe care au provocat-o jucatorii mei pentru ca cei de la Voluntari nu au avut nicio ocazie. La prima ajungere in careu Seroni face 11 metri, se arunca la picioarele atacantului cand trebuia sa stea in picioare. In repriza a doua nu au intrat in careu. I-as da afara pe cativa si sa aduca pe altii, dar nu am cum. Sunt asa suparat pe ei ca imi vine acum sa fac antrenament pana dimineata cu ei…Trebuie sa ii batem pe Steaua. Daca vor sa revina in fata mea ca jucatorii pe care ii apreciez, trebuie sa batem pe Steaua. Daca nu, o sa apara o discutie intre mine si ei pentru ca nu am vazut greseli de acest gen. Imi reprosez ca nu am mers pe mana altor jucatori, ci pe a unora care nu au dat randament„, a declarat la final antrenorul timisorean Ionut Popa.

ACS Poli a jucat in urmatoarea formula: Curileac – Straut, Seroni,Scutaru, Novak, Artean, Rosu, Croitoru, Llorente, Doman si Popovici. Au mai evoluat: Pedro Henrique de Santana, Mailat si Carstocea.
In runda viitoare, ACS Poli Timisoara primeste pe teren propriu vizita vicecampioanei FCSB.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

    Pareri

  1. Arbitraj in favoarea Voluntarilorastfel:neacordarea a doua penalty-uri la scorul de 3-1 (la Mailat) si 4-1(nu retiu jucătorul-atac in careu).Nu
    ca ar ficastigat meciul de Poli,ci mai mult de influența asupra jocului.
    Precizările la conferința de presa a Dlui antrenor sunt reale(ratare Popovici,dominare ln repriza a doua) dar si criticile aspre la adresa juca-
    țarilor.