ACS Poli Timisoara vrea trei puncte impotriva fostului antrenor Florin Marin. Banatenii merg la Voluntari cu un lot subtiat de accidentari si supendari

TIMISOARA. ACS Poli Timisoara joaca in etapa a VII-a a Ligii 1, in deplasare, impotriva lui FC Voluntari. Antrenorul Ionut Popa are mari batai de cap din cauza accidentarilor din lot, aparute si la jucatorii sub 21 de ani.

ACS Poli Timisoara merge la Voluntari fara Barbut, suspendat dupa cartonasul rosu incasat in Cupa Ligii, in partida cu Chiajna, dar si fara Sorescu, Vadrariu sau Poparadu, toti trei accidentati. Formatia timisoreana merge in Ilfov dupa o serie buna de trei meciuri fara esec, iar antrenorul Ionut Popa are ca obiectiv alte trei meciuri in care sa nu sufere o infrangere.

Preocuparea mea e ca acesti jucatori sa doarma bine si sa se refaca bine la antrenamente. Dar mai si un alt gand, la alcatuirea echipei pentru ca Barbut e cu roșu, jucator sub 21 ani, Sorescu e accidentat. Pentru ilocuirea lor am trei variante, Bocșan, Roșu sau Mailat… Eu mi-am propus sa avem o suita de jocuri in care sa nu pierdem. Avem trei, mai vreau inca trei. Si eu si jucatorii. Daca iese bine, daca nu, noi vrem, si dam totul in teren ca sa reusim„, a spus antrenorul timisorean Ionut Popa, inaintea deplasarii de la Voluntari.

Formatia ilfoveana a obtinut o singura victorie pe teren propriu in acest sezon, in runda a treia, in fata Botosaniului, iar inaintea duelului cu Poli i-a transferat pe costin Lazar si Florin Acsinte.
In sezonul trecut, in sezonul regulat, a obtinut un egal pe terenul Voluntariului, in timp ce in play-out, elevii lui Florin Marin au spulberat-o pe ACS Poli cu 5-0.

Duelul dintre FC Voluntari si ACS Poli Timisoara este programat sambata, de la ora 17.30

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.