Sa te lingi pe degete! Gulas cat poti duce, vinuri alese, muzica si dans, timp de 10 zile! Sunteti asteptati la un super festival, nu departe de Timisoara!

O nebunie de petrecere! Mancaruri savuroase, de-ti lasa gura apa, nu alta, cu paprika din belsug, dar si vinuri de soi, o multime de concerte, tarabe incarcate cu tot felul de produse. Timisorenii sunt asteptati si ei sa petreaca alaturi de vecinii de peste granita la Zilele Orasului Szeged.

Aflat la 114 kilometri de Timisoara, drum care se poate parcurge cu masina in mai putin de doua ore, Szegedul se pregateste de sarbatoare.

Vor fi nu mai putin de 10 zile de distractie in 10 locuri din oras.

Festivalul care aduce laolalta mancarea gustoasa, vinul bun din podgoriile faimoase ale Ungariei si muzica se desfasoara intre 13 si 22 mai.

szeged-festival

Ca in fiecare primavara de mai bine de 20 de ani incoace, oaspetilor li se pregatesc o multime de surprize, printre care si o super parada de costume traditionale, dar si un targ de produse facute de mesteri populari pe podul din centrul orasului.

szeged-festival-pod

Nu vor lipsi chilipirurile, dar si suvenirurile care vor putea fi cumparate la preturi pentru orice buzunar.

‘Zilele Szegedului’ a devenit deja un festival traditional, cultural si gastronomic, fiind cea mai importanta sarbatoare a orasului la care sunt asteptati sa participe, pe langa localnici, si romanii, mai ales cei din apropierea granitei cu Ungaria.

Atentie, insa, daca mergeti la acest eveniment nu uitati sa schimbati banii in moneda nationala a Ungariei, in forinti, deoarece comerciantii nu vor accepta o alta moneda la vanzarea produselor de pe tarabe. Puteti, de asemenea, sa mergeti cu euro in buzunare pe care  sa ii schimbati la fata locului, in forinti.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.