Innoieste-ti garderoba, la Salonul Industriei Usoare! Cele mai noi tendinte in moda, la targul organizat de CCIAT. FOTO

TIMISOARA. Bijuterii, imbracaminte, incaltaminte sau produse autohtone. Pe toate le pot gasi timisorenii la Salonul Industriei Usoare, deschis la Centrul Regional de Afaceri al CCIAT. Peste 60 de expozanti din tara si din Ungaria si-au dat intalnire la Timisoara, in cadrul unuia dintre cele mai importante evenimente de moda din oras. Acestia vin in intampinarea publicului cu o o serie de produse care contureaza noile tendinte in moda, prin cele mai frumoase colectii de sezon.

„Astazi Camera de Comert Industrie si Agricultura organizeaza pentru a 27-a oara Salonul Industriei Usoare. Organizam de doua ori pe an acest eveniment, datorita faptului ca avem produse frumoase, produse autohtone, sigur avem in expozitie si firme din strainatate, dar eu inca o data pun accent pe produsele autohtone care sunt la preturi foarte bune si la o calitate foarte buna. Am ales ziua de astazi pentru deschidere pentru ca este si Dragobetele, este o zi de sarbatoare, o zi care marcheaza inceputul primaverii si noi avem editia de primavara a Salonului Industriei Usoare. Asteptam toti timisorenii sa ne treaca pragul”, a declarat directorul CCIAT, Florica Chirita.

Salonul Industriei Usoare, organizat de Camera de Comert, Industrie si Agricultura Timis, si-a deschis portile miercuri si isi asteapta vizitatorii pana duminica, in 28 februarie. Progranul de vizitare este zilnic intre ore 10 si 20, iar duminica, intre orele 10 si 18. Intrarea la Salonul Industriei Usoare este gratuita.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.