Teatru sub cerul liber la Timisoara! Intr-o parcare, transformata intr-o uriasa scena, au ‘inflorit visinii’, la Festivalul Dramaturgiei Romanesti. FOTO!

TIMISOARA. Spectacol eveniment la Timisoara duminica seara, unde, intr-o parcare din centrul orasului, s-a jucat Livada de visini. Sute de timisoreni au pornit intr-o calatorie fascinanta si plina de imaginatie prin lumea lui Cehov.
Cea de-a doua parte a Festivalului Dramaturgiei Romanesti de la Timisoara a oferit in debutul sau o reprezentatie de exceptie a unui spectacol care a adunat premii la marile festivaluri din Europa si Asia.

In aceasta seara, in parcarea de la Hotel Timisoara, Livada de visini se va juca inca o data, iar intrarea este libera.

Imaginile de mai jos, surprinse de fotograful opiniatimisoarei.ro Virgil Simonescu nu mai au nevoie de niciun comentariu. Iata ce puteti vedea de la ora 22.00!

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.