Universitatea de Vest din Timisoara isi sarbatoreste ziua cu expozitii, spectacole si evenimente sportive

TIMISOARA. La fel ca in fiecare an, in data de 21 mai, Universitatea de Vest din Timisoara isi sarbatoreste aniversarea, alaturi de intreaga comunitate universitara din oras. Vor fi celebrate traditia, valorile si excelenta.

Aniversarea Universitatii de Vest va incepe in 21 mai, la ora 11.00, cand in Aula Magna „Ioan Curea” a UVT se va decerna titlul de Doctor Honoris Causa a astronautului Dumitru Prunariu.

Intre orele 8.00-20.00 va avea loc o expozitie de arta aniversara, in holul mare din fata Aulei Magna.

La ora 13.30, tot in Aula Magna a UVT va avea loc un spectacol, „Ne pretuim valorile”. va fi un spectacol de opereta si instrumental.

La ora 15.30 se va desfasura evenimentul sportiv „Pedalati cu familia UVT” cu plecare de la Universitatea de Vest, Bd. vasile Parvan, nr 4, iar de la ora 18.00 va avea loc o conferinta sustinuta de Ioan Holender cu titlul „Arta, cultura si spiritualitate in Timisoara”. Evenimentul se va desfasura, de asemenea, in Aula Magna a UVT.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.