Pink Martini va concerta la Timisoara. Vezi cat costa biletele de intrare la spectacol! VIDEO!

TIMISOARA. Cunoscuta formatie Pink Martini, formata din 12 muzicieni a caror muzica imbina stiluri muzicale din toate colturile lumii, va concerta, la Timisoara, la Sala Constantin Jude, fosta Olimpia.

Concertul va avea loc in data de 28 mai, iar in cadrul lui, Pink Martini vor promova albumul best-of, A retrospective.

Pink Martini este o trupa americana fondata in Oregon de catre Thomas Lauderdale, actualul pianist al trupei. Alaturi de el, din trupa mai fac parte China Forbes (vocal), Robert Taylor (trombon), Gavin Bondy (trompeta), Brian Lavern Davis (percutie, tobe, conga), Derek Rieth (percutie), Martín Zarzar, Phil Baker, Timothy Nishimoto (vocal, percutie), Nicholas Crosa (vioara), Pansy Chang (violoncel), Dan Faehnle
(chitara), Maureen Love (harpa).

Muzicienii au concertat pe majoritatea scenelor mari ale lumii: Royal Albert Hall, Holyhood Bowl, Carnegie Hall sau Walt Disney Concert Hall sunt doar cateva dintre cele pe care formatia a avut o serie de spectacole sold‐out.

Biletele se pot cumpara de la Eventim si din reteaua magazinelor Carturesti, Humanitas, Orange si Germanos. Preturile, in functie de categoria locului, sunt: 70 lei, 100 lei, 140 lei, 170 lei si 220 lei.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.