Noutati :

50 de companii cauta sa angajeze tineri! Studentii sunt invitati la Zilele carierei la Universitatea Politehnica din Timisoara

17 martie, 2014 - 12:33 PM
Autor: Liliana Iedu      
Categorie: SOCIAL
0

TIMISOARA. Cea de-a patra editie a Zilelor Carierei, eveniment organizat de Universitatea Politehnica din Timisoara, se desfasoara in Complexul Studentesc, la Restaurantul Universitar al UPT.

Evenimentul, care are loc in perioada 26-27 martie 2014, este destinat tuturor studentilor, masteranzilor si absolventilor din Timsoara si din imprejurimi. Peste 50 de companii vor oferi oportunitati de angajare, practica, training-uri si vor organiza concursuri tematice, interviuri sau simulari de interviuri pentru participanti.

,,Zilele Carierei” este un proiect implementat prin intermediul Centrului de Informare si Consiliere a Studentilor si Oficiului de Intermediere a Relatiei cu Mediul Societal din cadrul Universitatii Politehnica Timisoara.

Mai multe informatii se pot accesa la adresa zilelecarierei.upt.ro.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...