Zugravesti apartamentul sau faci reparatii in casa? RETIM te ajuta sa scapi de molozul din constructii. Cum trebuie sa procedezi

TIMISOARA. Timisorenii care vor sa zugraveasca sau sa faca reparatii in case si apartamente in aceasta vara pot scapa de molozul rezultat din constructii cu ajutorul RETIM.

Fata de solicitara dvs. privind eliberarea unui aviz pentru eliminarea deseurilor din constructii rezultate din amenajari/demolari/activitati de constructii, va informam faptul ca societatea Retim Ecologic Service SA incheie doar contracte cu fiecare beneficiar, la solicitarea acestora, in baza documentelor detinute de acesta(certificatul de urbanism/C.F./C.I./CUI) conditiile de prestare a serviciului fiind stabilite prin contractul incheiat.
Contractul incheiat cu operatorul autorizat RETIM Ecologic Service SA asigura indeplinirea conditiilor prevazute de lege privind obligatiile beneficiarului referitor la eliminarea deseurilor din constructii.
In baza actelor detinute de catre beneficiar se va incheia contractul si se va expedia pe adresa de email
Contractul se va incheia direct la Biroul Relatii Clienti RETIM sau online la adresa de email: radu.[email protected], [email protected], [email protected]
La incheierea contractului se va emite factura proforma privind plata contractului
Dupa ce este primita dovada platii, se va trimite contractul semnat de catre RETIM Ecologic Service si factura fiscala
Pret persoane fizice: 1.011.50 lei(TVA inclus)
Pret persoane juridice: 1.100 lei +TVA
Contractul e valabil un an de zile de la data semnarii lui
Suma achitata la incheierea contractului va fi scazuta din factura fiscala emisa de prestator pentru serviciile comandate cu conditia ca beneficiarul sa inchirieze cel putin un container pentru eliminarea deseurilor conform contract„, transmit reprezentantii RETIM Ecologic Service.

Compania de salubritate pune la dispozitia clientilor sai diferite tipuri de containere in care pot fi stranse deseurile din constructii.

In functie de cantitatea de deseuri de care clientul o solicita sa fie colectata, acesta poate selecta containere de 1,7 mc, 3 mc, 7 mc, 10 mc si 22 mc. Primele doua containere se pot inchiria doar in municipiul Timisoara, iar ultimele trei si in localitatile din zona periurbana, Lugoj, Buzias, Recas si cele din mediul rural in care opereaza compania.

In aceste containere pot fi preluate deseuri din: pamant, lemn, amestecuri de beton, caramizi, tigle si materiale ceramice.

PRETUL pentru colectarea, transportul si eliminarea deseurilor din constructii/inerte pentru:
– Persoane juridice este de 220 lei/ mc + TVA la care se adauga

Chirie container 1,7mc = 8 lei/ zi + TVA, disponibil doar pentru municipiul Timisoara, maximum 3 zile lucratoare de la data amplasarii.
Chirie container 3mc = 10 lei/ zi + TVA, doar pentru municipiul Timisoara, maximum 3 zile lucratoare de la data amplasarii.
Chirie container 7mc = 14 lei/ zi + TVA, maximum 5 zile lucratoare de la data amplasarii
Chirie container 10 mc = 16 lei/zi +TVA, maxim 5 zile lucratoare de la data amplasarii
Chirie container 22mc = 30 lei/ zi + TVA, maximum 10 zile lucratoare de la data amplasarii

– Persoane fizice este de 202,30 lei/mc (TVA inclus) la care se adauga:

Chirie container 1,7mc = 9,50lei/ zi (TVA inclus), disponibil doar pentru municipiul Timisoara, maximum 3 zile lucratoare de la data amplasarii.
Chirie container 3mc = 11,90 lei/ zi (TVA inclus), doar pentru municipiul Timisoara, maximum 3 zile lucratoare de la data amplasarii.
Chirie container 7mc = 16,60 lei/ zi (TVA inclus), maximum 5 zile lucratoare de la data amplasarii
Chirie container 10mc = 19,04 lei/zi (TVA inclus), maxim 5 zile lucratoare de la data amplasarii
Chirie container 22mc = 35,70 lei/ zi (TVA inclus), maximum 10 zile lucratoare de la data amplasarii„, transmit reprezentantii RETIM.

Pentru preluarea deseurilor este necesara completarea formularului de comanda pentru volumul containerului solicitat.

Formularele de comada se pot completa pe loc direct la Biroul Relatii Clienti RETIM sau online la adresele [email protected], [email protected].

In baza formularului de comanda/conventie se emite factura si se programeaza amplasarea containerului.

Plata pentru colectarea si transportul deseurilor inerte se va face in avans in in baza formularului de comanda completat de dumneavoastra.

Transportul containerului pe distante mai mari de 10 km fata de municipiul Timisoara este contra cost.

Deseurile din constructii poti fi predate si la centrele RETIM

Timisorenii care nu au nevoie de containere si au cantitati mai mici de deseuri din contructii le pot preda direct la cele patru puncte de colectare din oras, pe baza cartii de identitate, cu titlu gratuit si prin aport voluntar.

RETIM recomanda ca deseurile sa fie depozitate in saci de rafie rezistenti, iar cantitatea maxima ce poate fi preluata gratuit este de 1 mc/persoana/luna.

Iata programul celor patru puncte de colectare ale RETIM:
Calea Torontalului, nr. 94 ( L-V: 9:00-19:00, S: 8:00-16:00 )
Calea Mosnitei, nr. 2-4 ( L-V: 9:00-19:00, S: 8:00-16:00 )
Str. A Imbroane, nr. 70 ( L-V: 9:00-19:00, S: 8:00-16:00 )
Calea Chisodei, Str. Mile Carpenisan, nr 3 ( L-V: 9:00-17:00, S: 8:00-16:00 )

Foarte important de stiut este faptul ca sacii cu deseuri rezultate din contructii ce vor fi lasati langa pubele NU vor fi ridicati de echipele RETIM.

Mai multe informatii puteti gasi pe site-ul oficial www.retim.ro sau pe pagina de Facebook RETIM.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.
loading...