Noutati :

Zona de promenada de la Timisoara in dezbatere publica la Primarie

27 iunie, 2018 - 03:45 PM
Autor: Daniel Balteanu      
Categorie: ADMINISTRATIE
1

TIMISOARA. La ultima sedinta de plen consilierii locali ar fi trebuit sa voteze extinderea zonei de promenada de la Timisoara, insa proiectul a fost retras de pe ordinea de zi in urma unei solicitari de organizare a unei dezbateri publice.

CITESTE SI: Braconieri prinsi in flagrant in Banat. Politistii au avut parte de surprize cand i-au luat la verificat 

Municipalitatea s-a conformat si a programat o dezbatere publica ce va avea ca tema acest proiect in data de 5 iulie, de la ora 16, in Sala de Consiliu a Primariei Timisoara, la care sunt asteptati toti timisorenii.

Cei interesati de dezbatere se pot adresa in scris Directiei Secretariat General – Serviciul Administratie Locala, sau in format electronic, la adresa: [email protected] , pana la data de 05.07., ora 14.00.

Participantii la dezbatere care se inscriu la cuvant isi vor sustine punctele de vedere exclusiv pe marginea proiectului de hotarare aflat pe ordinea de zi.
Durata limita de exprimare a punctelor de vedere este de cinci minute pentru fiecare participant.

CITESTE SI: Noul sistem de colectare a deseurilor urmeaza sa fie implementat si in Timisoara din luna August 

Va reamintim ca proiectul de hotarare pentru care consilierii locali trebuiau sa isi dea votul prevede „conferirea statutului de zona de promenada unui arean din Municipiul Timisoara” si care urma sa cuprinda 25 de strazi si 5 piete publice din zona centrala. Iar odata cu introducerea acestor strazi in zona de promenada, mai multe reguli ar fi urmat sa fie impuse celor care vor sa desfasoare orice tip de activitate in acel spatiu.

De asemenea, in proiectul ce a ajuns pe mesele consillierilor erau prevazute si amenzile pe care ar fi urmat sa le primeasca cei care ar desfasura respectivele activitati fara avize de la comisiile din primarie si care erau cuprinse intre 1.500 si 2.500 de lei.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 1comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. Odata cu „promenada” (zona de promenada, care urma sa cuprinda 25 de strazi si 5 piete publice din zona centrala) sa fie aprobata/impusa si „extinderea posibilitatilor de parcare” (construire de parcari noi, supra/sub/terane … cca 10.000 locuri ) in zonele imediat adiacente (de exemplu „un cerc (imaginar) de 1 – 1.5 km!
    In rest OK dar fara asta cum se continua?