Noutati :

Zoltan Marossy si Laviniu Bedrosian, fosti subprefecti de Timis, demisi de Ponta din functiile de inspectori guvernamentali

31 iulie, 2013 - 10:59 PM
Autor: Roxana Deaconescu      
Categorie: ADMINISTRATIE
1

TIMISOARA. Doi dintre fostii subprefecti de Timis care ocupau functii de inspectori guvernamentali au fost demisi de premierul Victor Ponta, alaturi de alti 46 de inalti functionari. Laviniu Bedrosian si Zoltan Marossy se afla pe lista demisilor.

Bedrosian a ocupat postul de subprefect al judetului Timis in perioada 2008 – 2009, iar Zoltan Marossy a avut 2 mandate de subprefect, in perioada 2006 – 2008 si intre anii 2009 – 2012.

Ponta a demis din functie 46 de inspectori guvernamentali, in baza Ordonantei de Urgenta privind reduceri a aproape 3.000 de posturi ocupate. Cei 46 de inalti functionari au primit un preaviz de 30 de zile. Deciziile de eliberare din functie au fost semnate miercuri de premier.

Iata lista celor demisi, conform realitatea.net!

Din posturile de inspector guvernamental au fost eliberati Ioan Ghica (fost subprefect al judetului Neamt in Guvernul Tariceanu), Costel Simion (fost subprefect al municipiului Bucuresti in Guvernul Tariceanu), Lohan Decebal (fost secretar general al Autoritatii Nationale pentru Cercetare stiintifica in Guvernul Ponta), Ilie Haralambie (fost prefect al judetului Neamt in Guvernul Ponta), Modiga Georgeta (fost secretar general al Casei Nationale de Pensii in Guvernul Boc), Nicolae Sorescu (fost subprefect al judetului Teleorman in Guvernul Tariceanu), Stelian Caramitru (fost secretar general al Autoritatii Nationale Sanitar-Veterinare in Guvernul Ponta), Ervin Gyorgy (fost prefect al judetului Covasna in Guvernul Boc si Ungureanu), Dan-Aurel Pricajan (fost prefect al judetului Hunedoara in Guvernul Tariceanu), Lefter Chirica (fost prefect al judetului Tulcea in Guvernul Tariceanu), Eduard Bedrosian (fost subprefect al judetului Timis in Guvernul Tariceanu), Zoltan Marossy (fost subprefect al judetului Timis in Guvernul Boc) si Radu Tamasoi-Moisil (fost subprefect al judetului Bistrita-Nasaud in Guvernul Tariceanu).

Tot miercuri, premierul a semnat si deciziile de eliberare din functia de inspector guvernamental pentru Radu Bud (fost prefect al judetului Satu Mare in Guvernul Tariceanu), Gabriel Balaban (fost prefect al judetului Buzau in Guvernul Tariceanu), Enache Mihaela (fost general al Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor in Guvernul Ponta), Gherghina Florea (fost secretar general adjunct in Ministerul Finantelor in Guvernul Boc si Ungureanu), Constantin Strujan (fost subprefect al judetului Harghita in Guvernul Boc si Ungureanu), Dorel Ursu (subprefect al judetului Caras-Severin in Guvernul Tariceanu), Petre Seres (fost subprefect al judetului Caras-Severin in Guvernul Tariceanu), Marin Nitu (subprefect al judetului Salaj in Guvernul Tariceanu), Nastasia Gheorghe (fost secretar general al Ministerului Dezvoltarii Regionale si Turismului in Guvernul Ponta), Nicolae Jecu (fost prefect al judetului Ilfov in Guvernul Tariceanu), Marius Nechiti (fost prefect al judetului Prahova in Guvernul Tariceanu), Istvan Barczi (fost subprefect al judetului Mures in Guvernul Boc), Attila Deszi (fost prefect al judetului Hunedoara in Guvernul Boc), Lili Iacob (fost subprefect al judetului Buzau in Guvernul Tariceanu), Adrian Nicolaescu (fost secretar general in cadrul Secretariatului de Stat pentru Problemele Revolutionarilor din Decembrie 1989 in Guvernul Boc), Laszlo Ladanyi (fost comisar general al Garzii Financiare in Guvernul Boc), Ion Anghel (fost secretar general in cadrul Ministerului Muncii in Guvernul Boc), Nicolae Lazar (fost prefect al judetului Dambovita in Guvernul Tariceanu).

Toti acestia au primit un preaviz de 30 zile, termen la finalul caruia sunt obligati sa paraseasca postul de inspector guvernamental.

In urma cu o luna, Guvernul a decis, prin ordonanta de urgenta, ca vor fi disponibilizati angajati din zece ministere, intre care si SGG, prin eliminarea a aproape 3.000 posturi ocupate, echivalent a 4% din numarul de angajati.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 1comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. putini stiu ca laviniu bedrosian a fost candidatul pnl la primaria timisoara (2004?). de ce nu l-au pus pe robu atunci candidat? de ce au pus un ilustru necunoscut? nu a fost blat?