Ziua Timisoarei, marcata si la Iulius Mall. Spectacole si expozitii de fotografie, la final de saptamana

TIMISOARA. Clientii Iulius Mall sunt invitati sa completeze sesiunile de shopping cu evenimente dedicate „Zilei Timisoarei”, care au scopul de a promova activitatile cultural-sportive in randul tinerilor si nu numai.

Joi, 3 august 2017, de la 17.30, demisolul Iulius Mall gazduieste evenimentul „Ziua Timisoarei – 2017”, organizat de Inspectoratul scolar Judetean Timis. Clientii sunt invitati sa asiste la un spectacol de muzica si dans special pregatit cu aceasta ocazie. Programul cuprinde recitaluri folk si momente de folclor, oferite de elevii scolilor din judet.

Evenimentul include si premierea elevilor din cadrul concursului interjudetean de fotografie „Romania vazuta altfel”, prin care au fost puse in valoare cele mai frumoase locuri din tara. Totodata, proiectul isi propune si promovarea activitatilor sportive in randul tinerilor. Astfel, cu acest prilej vor fi premiati si castigatorii competitiei Cupa Timisoarei.

Tot pentru a marca „Ziua Timisoarei”, demisolul Iulius Mall va gazdui expozitia de arta fotografica „Timisoara – orasul florilor”, care cuprinde zece tablouri realizate de artistul plastic Marius Mateas. Lucrarile surprind cele mai importante repere peisagistice ale orasului si ii indeamna pe vizitatori sa strabata orasul prin ochii unui artist.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.
loading...