Ziua si furtul din supermarketurile timisorene

Aproape 100 de dosare penale au fost intocmite de catre echipajele de jandarmi din gruparea mobila din Timisoara pentru persoane care au fost prinse furand produse de pe rafturile supermarketurilor din oras. Hotii sunt de toate varstele si arata nu doar ca foamea e mare, ci si ca batranetea nu te face mai intelept. Ultimul caz facut public de catre Jandarmeria Mobila din Timisoara este cel al unei femei de 73 de ani, care a fost prinsa cu sacosele pline doua zile la rand. In data de 31 octombrie a.c. agentii de paza ai unui supermarketul din oras au retinut o femeie care a fost surprinsa de camerele de luat vederi in timp ce sustragea diferite bunuri de pe rafturile magazinului, motiv pentru care au solicitat prezenta jandarmilor pentru intocmirea actelor premergatoare savarsirii infractiunii de furt calificat. Femeia era „inarmata” cu o geanta voluminoasa. Profitand de faptul ca o femeie de varsta si nu atrage atentia nimanui, Terezia K. de 73 de ani, s-a plimbat printre rafturi mai mult de o ora, si-a ales produsele pe care le-a asezat in geana, apoi a incercat sa paraseasca magazinul. Surprinsa de camerele de luat vederi in momentul sustragerii bunurilor, ea a fost oprita de agentii de paza care i-au golit geanta si au recuperat un prejudiciu de 320 de lei. Pentru fapta sa, cumparatoarea s-a ales in ziua respectiva cu un dosar penal. A doua zi, aceeasi doamna a fost retinuta de agentii de paza ai unui alt magazin de tip supermarket, de unde a reusit sa-si puna in sacose si in buzunarele hainei o cantitate mai mare de produse decat cele din ziua anterioara. Pachetele de peste, cafea, tubul de spuma de par, prajiturile, muschiuletul de porc si cele doua tigai in valoare de peste 280 de lei au fost recuperate de reprezentantii magazinului, iar bunicuta Terezia s-a ales cu al doilea dosar penal pentru savarsirea infractiunii de furt calificat. De la inceputul acestui an si pana in prezent, echipajele de jandarmi din gruparea mobila, independent sau impreuna cu politia, au intocmit peste 90 de dosare penale pentru sustragere de bunuri din supermarketurile din Timisoara, valoarea prejudiciului recuperat fiind de aproximativ 12.000 de lei.

Aproape 100 de dosare penale au fost intocmite de catre echipajele de jandarmi din gruparea mobila din Timisoara pentru persoane care au fost prinse furand produse de pe rafturile supermarketurilor din oras. Hotii sunt de toate varstele si arata nu doar ca foamea e mare, ci si ca batranetea nu te face mai intelept.

Ultimul caz facut public de catre Jandarmeria Mobila din Timisoara este cel al unei femei de 73 de ani, care a fost prinsa cu sacosele pline doua zile la rand. In data de 31 octombrie a.c. agentii de paza ai unui supermarketul din oras au retinut o femeie care a fost surprinsa de camerele de luat vederi in timp ce sustragea diferite bunuri de pe rafturile magazinului, motiv pentru care au solicitat prezenta jandarmilor pentru intocmirea actelor premergatoare savarsirii infractiunii de furt calificat.

Femeia era „inarmata” cu o geanta voluminoasa. Profitand de faptul ca o femeie de varsta si nu atrage atentia nimanui, Terezia K. de 73 de ani, s-a plimbat printre rafturi mai mult de o ora, si-a ales produsele pe care le-a asezat in geana, apoi a incercat sa paraseasca magazinul. Surprinsa de camerele de luat vederi in momentul sustragerii bunurilor, ea a fost oprita de agentii de paza care i-au golit geanta si au recuperat un prejudiciu de 320 de lei. Pentru fapta sa, cumparatoarea s-a ales in ziua respectiva cu un dosar penal.

A doua zi, aceeasi doamna a fost retinuta de agentii de paza ai unui alt magazin de tip supermarket, de unde a reusit sa-si puna in sacose si in buzunarele hainei o cantitate mai mare de produse decat cele din ziua anterioara. Pachetele de peste, cafea, tubul de spuma de par, prajiturile, muschiuletul de porc si cele doua tigai in valoare de peste 280 de lei au fost recuperate de reprezentantii magazinului, iar bunicuta Terezia s-a ales cu al doilea dosar penal pentru savarsirea infractiunii de furt calificat.

De la inceputul acestui an si pana in prezent, echipajele de jandarmi din gruparea mobila, independent sau impreuna cu politia, au intocmit peste 90 de dosare penale pentru sustragere de bunuri din supermarketurile din Timisoara, valoarea prejudiciului recuperat fiind de aproximativ 12.000 de lei.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.