Noutati :

Ziua MPT sarbatorita pentru prima data la Universitatea Politehnica din Timisoara

28 aprilie, 2017 - 08:34 PM
Autor: Daniel Balteanu      
Categorie: EDUCATIE
0

TIMISOARA. Moment aniversar in Universitatea Politehnica din Timisoara. Facultatea de Management in Productie si Transporturi a implinit 21 de ani de existenta, si odata cu aceasta a sarbatorit pentru prima data „Ziua MPT”.

La aniversare au participat cadre didactice, dar si studenti din ani diferiti ai facultatii. Din programul evenimentului care a marcat 21 de ani de existenta ai facultatii au facut parte prezentari stiitifice realizate cu participarea studentilor, un panel pentru directorii de firme sau o expozitie de arta culinara.

Comparativ cu istoria Universitatii Politehnica suntem o facultate relativ noua, insa suntem o facultate care inoveaza si care se adapteaza realitatilor actuale. Impreuna cu colegii mei am hotarat sa organizam o zi a MPT-ului, o zi dedicata studentilor, masteranzilor, doctoranzilor si profesorilor care fac parte din colectivul Facultatii de Management in Productie si Transporturi, precum si partenerilor si absolventilor nostri”, a precizat prof. dr. ing. Marian Mocan, decanul Facultatii de Management in Productie si Transporturi.

Facultatea de Management in Productie si Transporturi a luat fiinta in 1996, ca urmare a ‘unirii’ a doua profile: Ingineria Sistemelor de Productie si Ingineria economica.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...