Noutati :

Zilele Scolii Muzicale Timisorene 2012 debuteaza la Colegiul National de Arta ”Ion Vidu”

6 noiembrie, 2012 - 12:37 PM
Autor: Miodrag Hojda      
Categorie: EDUCATIE
0

TIMISOARA. Tinerele talente din Timisoara ies pe scena, in fata iubitorii de muzica, de Zilele Scolii Muzicale Timisorene care se vor desfasura in perioada 8-9 noiembrie, la Sala ”Mihai Perian” de la Colegiul National de Arta ”Ion Vidu”.

A XI-a editie debuteaza joi, 8 noiembrie, la Colegiul National de Arta ”Ion Vidu” Timisoara. Ca in fiecare an concertul va debuta cu corul mixt al Colegiului National de Arta ”Ion Vidu” Timisoara- dirijor prof.dr. Maria Gyuris, urmat de o serie de lucrari camerale (J. Haydn-cvartet de coarde, C. Saint-Saens-trio cu pian, A. Mardan- trio de chitare, E. Humperdinck- fragment din opereta Hansel si Gretel, P.I.Ceaikovski- cvintet de suflatori) si un moment coregrafic. in incheiere, orchestra simfonica DKMT, cu participarea scolilor de muzica din Vrsac si Szeged, sub bagheta prof. Laurentiu Muntean, va interpreta doua valsuri de Johann Strauss jr.

Zilele scolii Muzicale Timisorene 2012, continua vineri 9 noiembrie, ora 17, Sala Mihai Perian a Colegiului National de Arta ”Ion Vidu” Timisoara, cu un moment aniversar Remus Georgescu, sustinut de corul pe voci egale al colegiului.

Deasemenea avem ocazia de a asculta celebra lucrare Ciocarlia, interpretata de Ansamblul de percutie ”Splash”, precum si orchestra claselor VII-VIII si orchestra de suflatori-percutie.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...