Noutati :

Zilele MPT, cu lucrari stiintifice, sport, prajituri si talente

14 aprilie, 2019 - 05:13 PM
Autor: Bianca Dichis      
Categorie: EDUCATIE
0

TIMISOARA. Sarbatoarea Facultatii de Management in productie si Transporturi de la Universitatea Politehnica Timisoara, pe scurt Zilele MPT, programate in 11 si 12 aprilie 2019, au inceput cu o intalnire de suflet, a studentilor actuali si cadrelor didactice cu absolventi de succes ai facultatii. in cadrul intalnirii, absolventii, ajunsi acum in pozitii-cheie in conducerea unor mari companii multinationale si-au prezentat experientele de viata, au depanat amintiri din perioada studentiei si au raspuns intrebarilor venite din partea studentilor.

Evenimentul a continuat cu prezentarea unor lucrari stiintifice de catre studentii, masteranzii si doctoranzii facultatii, precum si cu un concurs de idei de promovare a facultatii.

Au urmat apoi, in cadrul Zilelor MPT, manifestare ajunsa la cea de-a III-a editie, o serie de activitati interesante: in curtea facultatii, festivitatea de premiere din cadrul competitiilor sportive de fotbal si volei, o expozitie-concurs de arta culinara (aperitive si prajituri realizate de echipe de studenti), iar la Cantina UPT, un concurs de idei „La 99 de ani de UPT”, „MPT are talente” si MPT Party. Apoi, la Facultatea de Management in Productie si Transporturi, s-au desfasurat ateliere de lucru aplicate, patronate de companii cu care facultatea are relatii de colaborare.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...