Noutati :

Zilele Carierei – online, la Universitatea Politehnica Timisoara. Vor fi oferte si conferinte cu cei mai mari angajatori din zona

12 mai, 2020 - 10:48 PM
Autor: Bianca Dichis      
Categorie: EDUCATIE
0

TIMISOARA. In perioada 13 – 15 Mai 2020 se va desfășura „Zilele Carierei – online”, eveniment ajuns la cea de-a XVI-a ediție, dar prima în mediul virtual, organizat de Universitatea Politehnica Timișoara, prin intermediul Centrului de Consiliere și Orientare în Carieră. Companii de renume din vestul țării își dau întâlnire cu studenții și absolvenții UPT în mediul online, iar prin intermediul conferințelor vor răspunde la toate întrebările acestora.

Toți cei interesați pot verifica ofertele de carieră disponibile (joburi, internship-uri, proiecte, sprijin pentru realizarea lucrărilor de licență) pe site-ul dedicat.

De asemenea pot participa, online, la conferințele susținute de unii dintre cei mai mari angajatori din zonă, datele de conectare fiind disponibile AICI.

Conferințele sunt programate după cum urmează:
* 13 mai 2020 – ora 13:00 – Nokia – Shaping your future career with 5G speed;
* 14 mai 2020 – ora 11:00 – Huf – next level in the automotive industry;
* 14 mai 2020 – ora 14:00 – Dalli Group – Intership Process Engineer – cum începi o carieră de succes în Dalli Group;
* 15 mai 2020 – ora 13:00 – Conferință susținută de specialiștii de la Accenture.
Pe lângă informațiile de ultimă oră privind piața muncii, studenții și absolvenții își vor putea depune online și CV-urile la companiile dorite.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...