Noutati :

„Zilele Carierei” la Universitatea Politehnica din Timisoara: 70 de companii si 3000 de oportunitati pentru studenti, masteranzi si absolventi

24 martie, 2015 - 02:24 PM
Autor: Dana Constantin      
Categorie: EDUCATIE
0

„Zilele Carierei” de la Universitatea Politehnica din Timisoara este un eveniment de succes, ajuns la cea de-a VI-a editie. In cadrul acestuia vor fi prezente 70 de companii iar studentii, masteranzii si absolventii  interesati de oportunitati de practica, de gasire a unor teme pentru proiectele de diploma si de angajare vor avea de unde alege.
zilele carierei upt
Manifestarea se va desfasura in perioada 25-26 martie, la Restaurantul Universitar Politehnica din Complexul Studentesc, in intervalul 10:00 – 17:00, evenimentul de deschidere avand loc miercuri, 25 martie, de la ora 9:00. Pe langa organizatori si conducerea UPT, in cadrul acestui eveniment de deschidere vor lua cuvantul si reprezentanti din companiile care sustin aceasta manifestare.

Studentii, masteranzii si absolventii vor avea ocazia sa discute cu reprezentantii companiilor la standuri, sa participe la prezentari de companii si sa descopere cariere si oameni de succes. De asemenea, vor avea oportunitatea sa ia parte la training-uri tehnice si sa participe la interviuri si simulari de interviuri si la concursuri tematice.

Zilele Carierei este o confirmare a dialogului continuu si a parteneriatului sustenabil dezvoltat de Universitatea Politehnica Timisoara cu mediul economic. UPT a contribuit de-a lungul timpului la dezvoltarea mediului de afaceri prin oferirea de absolventi foarte bine pregatiti care au adus un impact pozitiv asupra companiilor in care s-au integrat.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...