Zile de sarbatoare cu muzica si dans! Ruga Timisoarei, la sfarsit de saptamana. Avem programul complet!

TIMISOARA. Sarbatorile se tin lant la inceput de toamna, la Timisoara. Orasul se pregateste de Ruga, iar invitati vor fi si anul acesta unul si unul. Timisorenii se vor putea distra cu muzica buna la sfarsitul saptamanii, in Parcul Rozelor.

Ruga Timisoarei are loc anul acesta in 12 si 13 septembrie, inainte de al doilea hram al Catedralei, Sfantul Iosif cel Nou de la Partos, praznuit in fiecare an in 15 septembrie. Iar nasul Rugii va fi si anul acesta primarul Timisoarei, Nicolae Robu.
Iata programul Rugii Timisoarei:

Sambata, 12.09.2015, ora 17,00 – 23,00:

– Program sustinut de – Ansamblurile de tineret “Timisul” si “Pusta Banatului” cu soliştii vocali: Dana Varadi, Denis Hilitean, Dolores Doncea, Florin Boita, Geanina Beleiu
– Ansamblul “Timisul” cu solistii vocali: Alexandra Iacob, Alina Cojocar, Camelia Florea, Camelia Miutescu, Carmen Luca, Denis Bizau, Doriana Talpes, Felicia Stoian, Lavinia Buru,Maria Coman, Ramona Mihet, Tiberiu Ceia

Duminica, 13.09.2015ora 10,00 – 23,00:

– Slujba religioasa – Catedrala Mitropolitana din Timisoara
– 12,00 – Depunerea unei coroane de flori la Monumentul Crucificarii
– ora 17,00 – 23,00 – Jocul Rugii cu participarea Ansamblului folcloric “Timisul” si a solistilor vocali: Adrian Stanca, Ancuta Flesariu, Andreea Aleusan, Carmen Popovici Dumbrava, Dumitru Stoicanescu, Georgiana Vita, Maria Bortun Popescu, Mihaela Petrovici, Nicoleta Voica, Nicu Novac, Raluca Modi, Ramona Roescu, Ramona Vita, Stana Stepanescu.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.
loading...

    Pareri

  1. Mi-as dori ca pe viitor ruga sa inceapa mai devreme( ora 14 de ex.) deoarece as veni si eu (din jud. Arad, de la 200 km) si ora de incepere 17,oo este cam tarzie pentru o zi de toamna, sa pot ajunge si inapoi.