Noutati :

Zile antiviolenta in scolile din Timis

8 februarie, 2011 - 01:08 PM
Autor: Andreea Hnyatek      
Categorie: EDUCATIE
0

Activitati cultural-artistice, teatru, evenimente informative si festivitati. Asa va arata saptamana 14-18 februarie in toate scolile din judetul Timis implicate in evenimentul “Zilele antiviolentei in scoala”.

“Suntem o echipa care ne ocupam de redresarea violentei in scoli. Cu acest proiect vrem sa punem accent pe educatie si sa lasam deoparte instruirea. Suntem parteneri cu Politia, Jandarmii, Centru Antidrog si Consiliul Judetean al Elevilor”, spune Delia Deculea, inspector de specialitate, unul din membrii grupului de organizatori.

Vlad Ungar, presedintele CJE Timis, respectiv redactorul sef al Cercului de Jurnalistica Mini Opinia Timisoarei spune ca “pana acum am lucrat la patru scrisori pentru pentru elevi, profesori, parinti si presa in care am transmis mesajul nostru. Noi reprezentam elevii si interesele acestora si pentru asta ne luptam”.

In primele doua zile ale programului, scolile vor trebui sa amenajze cate un panou info-antiviolenta realizat de ISJ si scrisorile realizate de CJE si sa le personalizeze cu mesaje antiviolenta. In urmatoarele doua zile fiecare scoala va gazdui activitati proprii cu mesaje antiviolenta, care vor fi monitorizate de catre membrii Comisiei judetene de prevenire si combatere a violentei in mediul scolar, iar in ultima zi se va organiza un eveniment cultural-artistic comun cu mesaj antiviolenta.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...