Zi de mare sarbatoare la Prefectura Timis! Fosti prefecti si subprefecti, impreuna la 25 de ani de activitate

TIMISOARA. Sarbatoare mare la Prefectura Timis care a implinit un sfert de veac de la infiintare. Fosti prefecti si fosti subprefecti au pasit, din nou, in institutia pe care au condus-o si au depanat amintiri.

CITESTE SI: A fost INTERZISA Kendama intr-o scoala din Timis! Care e motivul? 

Din putinul pe care noi il avem la dispozitie incercam sa facem un program frumos cu ocazia implinirii a 25 de ani de la infiintarea Institutiei Prefectului, o institutie cu parti bune, dar si rele. Astazi sper sa ne amintim cu totii doar de partile bune, sa ne bucuram de ceea ce noi ca institutie am pregatit pentru colegii nostri, dar si pentru angajatii Institutiei Prefectului, pentru ca baza acestei institutii sunt angajatii si sunt convins ca fara sprijinul lor care aduc fiecare un grad de valoare ridicat nu am putea sa sarbatorim astazi cu fruntea sus aceasta aniversare. Am pregatit un pliant, o insigna, o sticla de vin cu emblema pe care este inscriptionata data infiintarii, plus un mic program artistic muzical sustinut de cei mai buni copii de la Liceul „Ion Vidu” din Timisoara”, a declarat prefectul judetului Timis, Mircea Bacala.

CITESTE SI: Creste unul dintre cele mai asteptate festivaluri ale verii, nu departe de Timisoara! Surpriza ce va fi pregatita turistilor! 

In timpul evenimentului, pe un ecran din Palatul Administrativ au rulat imagini cu activitatea fiecarui prefect.

In cei 25 de ani de activitate, prefectii judetului Timis au fost: Florentin Carpanu, Emil Mateescu, Dorel Borza, Ioan Pastiu, Dan Poenaru, Dumitru Gant, Liviu Barbu, Horia Ciocarlie, Ion Raducanu, Ovidiu Draganescu, Eugen Dogariu si Mircea Bacala.

In ceea ce priveste functiile de subprefect, acestea au fost ocupate de: Emil Mateescu, Andrei Matiu, Heinrich Dorbny, Viorel Coifan, Calin Drug, Nicolae Gudiu, Petru Miculescu, Vasile Tarciatu, Constantin Ostaficiuc, Ludovic Zudor, Ionel Gatlan, Matei Suciu, Alexandru Chirila, Gheorghe Ciobanu, Zoltan Marossy, Laviniu Bedrosian, Eugen Dogariu, Codruta Botez, Andrei Orban, Liliana Onet, Eugen Dogariu si Daniel Frantescu.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

    Pareri

  1. Cand au trecut 25 de ani ca nu se vede nimic, zero