Noutati :

Zeci de studenti din toata tara vin la UPT sa caute „Comoara Ligii AC”

3 mai, 2018 - 11:06 AM
Autor: Bianca Dichis      
Categorie: EDUCATIE
0

TIMISOARA. Zeci de studenti din toata tara vin la Universitatea Politehnica Timisoara, in perioada 4 – 6 mai 2018, pentru „Comoara Ligii AC”, un proiect al Ligii Studentilor din Facultatea de Automatica si Calculatoare (Liga AC) ajuns anul acesta la cea de-a XI-a editie.

Proiectul, destinat studentilor dintr-o organizatie membra ANOSR si organizatii partenere, are la baza celebrul joc al vanatorii de comori. Acesta consta in urmarirea indiciilor, mergand de la un obiectiv turistic al Timisoarei la altul, in vederea rezolvarii traseului. La fiecare obiectiv ales se vor indeplini, la alegere, una din doua provocari.

Tema de anul acesta este „Taramul eroilor”. Participantii, impartiti in echipe, vor avea ocazia sa fie eroi de poveste. Fiecare dintre ei va avea o putere magica cu care pot ajuta la finalizarea unei provocari la alegere, de-a lungul traseului. Totodata, tema aduce o noutate in cadrul acestei editii, bataliile dintre eroi. Ele vor avea loc simultan intre echipe, avand ca scop acumularea de puncte ce ii poate aduce mai aproape de premiile din comoara.

Anul acesta sunt asteptati 85 de participanti din toata tara. Vineri, 4 mai, studentii vor sosi la Timisoara, iar sambata, 5 mai, la ora 9:00, se vor aduna in fata Cantinei UPT pentru pozele de grup si ultimele instructiuni. De la ora 10:00 vor parcurge traseul spre gasirea „Comorii Ligii AC” si descoperirea Timisoarei, iar intreaga aventura se va incheia duminica.

Aceasta activitate este un proiect castigator al programului Com’On Timisoara 2017, organizat si implementat de Fundatia Judeteana pentru Tineret Timis, cu finantare din partea Primariei Municipiului Timisoara prin programul de finantari nerambursabile alocate de la bugetul local pentru activitati nonprofit culturale si de tineret de interes local conform HCL 40/29.07.2016 si cofinantare din partea BCR (Banca Comerciala Romana).Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...