Noutati :

Zeci de strazi cu banda avertizoare la Timisoara. E pericol

22 septembrie, 2017 - 12:57 PM
Autor: Anonim      
Categorie: SOCIAL
0

TIMISOARA. Furtuna violenta din 17 septembrie a lasat in urma un morman de probleme, dupa ce a smuls acoperisuri, tigle, tencuiala si ornamente de pe cladirile Timisoarei.

CITESTE SI: Bataie pe camine. Peste 13.000 de locuri de cazare pentru studenti, la Timisoara. Care sunt preturile 

Politistii locali inventariaza in continuare strazile pe care exista un real pericol pentru trecatori si, fie din proprie initiativa, fie la cererea asociatiilor de locatari, agentii au procedat la instalarea de metri de banda avertizoare pentru pietoni.

Oamenii sunt rugati sa le respecte, intrucat s-ar putea trezi in cap cu crengi, caramizi, sau alte elemente de constructie care sunt instabile pe fatadele imobilelor.

Astfel, au fost semnalate la Politia Locala 167 probleme cum ar fi caderi de arbori, de crengi, de acoperisuri, tigle, stalpi si indicatoare, fire de curent, semafoare deteriorate care au fost transmise Directiei Edilitare a Primariei, la care se adauga 65 de solicitari de imprejmuire in cazul unor cladiri care pot pun in pericol siguranta populatiei.

CITESTE SI: Ocolim Timisoara pe Centura Mica, prin partea de vest. Ce bucata de sosea e pe cale sa o completeze

Astfel de cereri au venit din zone precum Demetriade, Bdul 1 Decembrie, C. Porumbescu, Piața Huniade, Calea Aradului, Cetatii. Titulescu, Bucovinei, Lenau, Miorita, Divizia 9 Cavalerie, Gh. Lazar, Sergent Musat, Bdul Regele Carol, C. Brancoveanu, R. Sirianu, C.D.Loga, Prayer, Ciresul, I. Vacarescu, M. Viteazul, Bdul Tineretii, Kogalniceanu, Paciurea, Piata Victoriei, C. Sagului si altele.

De asemenea, politistii locali au luat legatura cu asociatiile de locatari din zona istorica protejata si le-a informat ca se pot solicita la Primaria Timisoara autorizatii de reparatii in regim de urgenta.

Pentru probleme, timisorenii pot apela Politia Locala la numerele de telefon 0256.968 sau 0256.246.112.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...