Noutati :

Zeci de reprezentanti ai Corpului Diplomatic acreditat in Romania vin la Timisoara. Ce vor face

20 octombrie, 2018 - 03:19 PM
Autor: Redactie      
Categorie: ADMINISTRATIE
0

TIMISOARA. 27 de diplomati straini se vor afla duminica la Timisoara, in cadrul unei vizite de promovare si documentare ce se desfasoara in mai multe judete din Romania.

CITESTE SI: Inca un sediu pentru Asociatia Timisoara Capitala Culturala Europeana 

Reprezentantii misiunilor diplomatice din toata lumea vor lua parte la o serie de activitati alaturi de reprezentatii Consiliului Judetean Timis, Prefecturii Timis, Primariei Timisora, ai Camerei de Comert, Industrie si Agricultura Timis, mediului de afaceri si ai autoritatilor publice.

Inaltii diplomatii straini vor asista si la o prezentare a judetului Timis.

Pentru Consiliul Judetean Timis este o oportunitate extraordinara sa fie gazda unei asemenea delegatii extrem de importante. Avem ocazia de a ne face cunoscuti si de interactiona direct cu o serie de inalti diplomati carora le voi prezenta activitatea economica, turistica si culturala a regiunii, fiind evidentiat potentialul de dezvoltare al judetului Timis in mai multe domenii. Cred ca putem arata si in perspectiva anului 2021 cand Timisoara va fi Capitala Europeana a Culturii ca suntem un model de multiculturalism, de intelegere etnica si armonie confesionala’, a declarat presedintele Consiliului Judetean Timis, Calin Dobra.

Diplomatii vor vizita duminica si Timisoara, intr-un tur ghidat al orasului.

CITESTE SI: Parfum si eleganta, la Retroparada Toamnei, la Timisoara. Sute de timisoreni au admirat bijuteriile pe patru roti. Foto si video Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...