Noutati :

Zeci de perchezitii in Timis si Caras Severin pe urmele contrabandistilor de tigari si alcool

25 februarie, 2016 - 09:31 AM
Autor: Anonim      
Categorie: EVENIMENT
0

TIMISOARA. Politistii de frontiera din cadrul Inspectoratului Teritorial al Politiei de Frontiera  Timisoara, sub directa coordonare a Procurorului din cadrul Parchetului de pe langa Judecatoria Oravita, au declansat 36 de perchezitii la persoane banuite de contrabanda cu produse accizabile.

Oamenii legii au descins in 11 localitati din Timis si Caras Severin. Sunt vizate persoane implicate în contrabanda cu tigari si alcool dar si doua societati comerciale.

La finalizarea perchezitiilor, procurorul din cadrul Parchetului de pe langa Judecatoria Oravita si ofiteri de politie judiciara din cadrul I.T.P.F. Timisoara, impreuna cu Politia orasului Oravita vor proceda la audierea persoanelor implicate si  vor dispune masurile legale care se impun.

____________________________________________

UPDATE: In urma perchezitiilor au fost depistate 754 pachete de tigari  netimbrate, 500 de grame de tutun, 31 litri de alcool de provenienta Republica Serbia, si diferite sume de bani ( 39.900 de lei si 14.450 de euro). Totodata au fost identificate mai multe bunuri mobile si imobile apartinand persoanelor suspecte asupra carora urmeaza a se dispune masura sechestrului asigurator.

 

 

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor