Noutati :

Zeci de noi proiecte pentru Timis, depuse prin programul devenit singurul parteneriat public-privat de succes din Romania

5 ianuarie, 2018 - 01:16 PM
Autor: Anonim      
Categorie: ECONOMIC
1

TIMIS. Grupul de Actiune Locala ”Asociatia Timis Torontal Barzava” a finalizat in luna decembrie prima sesiune de depunere de proiecte.

Incepand cu 26 septembrie 2017 au fost lansate 3 din cele 7 masuri prevazute in strategia de dezvoltare locala a Grupului de Actiune Locala ”Asociatia Timis Torontal Barzava” pentru masurile adresate mediului public cat si celui privat :
• Masura 1/6B „Dezvoltarea localitatilor rurale si mic-urbane prin investitii in infrastuctura la scara mica, servicii de baza pentru populatie si investitii asociate patrimoniului cultural si natural”- masura dedicata administratiei publice locale.
• Masura 3/6A „Masuri impotriva depopularii prin crearea de locuri de munca prin sprijinirea activitatilor non agricole”- masura dedicata mediului privat.
• Masura 6/1A „Incurajarea cooperarii prin asociere pentru gasirea de solutii inovative si facilitarea accesului la piata” – masura dedicata mediului privat.

Au fost depuse 20 de proiecte, 15 aferente masurii 1/6B, 4 pentru masura 3/6A , respectiv 1 proiect in cadrul masurii 6/1A, cu o valoare totala de 1.114.824,00 euro, ceea ce reprezinta 40% din valoarea totala a proiectelor care se vor implementa in perioada de finantare 2014-2020.

Proiectele depuse vor fi finantate dupa un proces complex de evaluare si selectie la nivelul Grupului de Actiune Locala ”Asociatia Timis Torontal Barzava”, urmand ca acestea sa treaca apoi de filtrul Comitetului de Selectie a proiectelor, format din partenerii GAL, in final proiectele selectate vor fi verificate si la nivelul AFIR, urmand sa se semneze contractele de finantare cu viitorii beneficiari ai sub-masurii 19.2, beneficiari publici si privati, pentru proiectele declarate eligibile si finantate.

Prin masura 19 LEADER se realizeaza singurul parteneriat public-privat de succes din Romania, prin care un numar de 239 GAL-uri selectate, implementeaza propria strategie de dezvoltare locala pe teritoriul Romaniei.

Pentru detalii si informatii va stam la dispozitie la telefon: 0784.253.446 ; 0723.686.786; e-mail: [email protected] Informatii utile pentru beneficiari pe sit-ul asociatiei : www.timistorontalbarzava.roInformatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 1comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. Ceva de cheltuit bani fara finalitate studii si iarasi studii, selectii si iarasi selectii. Totul este coordonat de zglobii