Noutati :

Zeci de copii de la o scoala din vestul tarii ajunsi pe mana medicilor. Ce s-a intamplat?

23 noiembrie, 2017 - 02:51 PM
Autor: Daniel Balteanu      
Categorie: EVENIMENT
0

Elevii de la o scoala din vestul tarii nu vor merge in urmatoarele doua zile la cursuri, din cauza unor probleme de sanatate.

CITESTE SI: A fost capturat unul dintre cei mai cautati hoti, ce facea parte din gasca de spargatori de lux cu lovituri de maestru in Timisoara. Reteaua a pradat firme de curierat, vile de milionari, bijuterii ori case de schimb valutar 

50 de elevi de la Colegiul “Mihai Viteazul” din Ineu, judetul Arad, au ajuns la spital cu dureri de burta, varsaturi si diaree. Copii din clasele primare, dar si din gimnaziu, au ajuns la Spitalul Orasenesc cu aceste simptome, iar diagnosticul prezumtiv este de gastroenterocolita, posibil infectioasa, un verdict final urmand sa fie dat in urma probelor de laborator. Pentru ca simptomele nu erau severe, niciunul dintre copii nu a ramas internat.

Directia de Sanatate Publica a demarat un control, iar prima masura luata a fost dezinfectare generala a cladirii după programul scolar.

Conducerea Colegiului Mihai Viteazu a anuntat deja ca vineri nu se vor desfasura cursuri in salile de clasa ale institutiei.

sursa foto: pineuar.ro

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor