Zeci de ceaune in clocot din care se vor ridica arome liberale. Ce petrecere uriasa se pune la cale langa Timisoara. Vor fi peste 1000 de invitati

TIMISOARA. O petrecere de pomina, cum nu s-a mai tinut inca in sanul vreunui partid, se pregateste in aceste zile la Timisoara.

PNL Timis va petrece de ziua partidului, la aniversarea a 143 de ani de la fondarea sa in 1875, pe 24 mai.

Peste 1000 de invitati vor participa la sarbatoarea care se va tine langa Timisoara si se vor organiza concursuri de pregatit ceaune si tuica, a dezvaluit Alin Popoviciu, secretarul general al PNL Timis,  in  INTERVIURILE TIMISOAREI, singura emisiune interactiva LIVE pe Facebook din Timisoara, realizata de opiniatimisoarei.ro  si Orasul Timisoara din studioul HDV.

Va fi un eveniment intr-o locatie foarte frumoasa, este de fapt un eveniment in care se vor intampla lucruri legate de partid. Vom inmana noile carduri de membri celor din Biroul Permanent Judetean si primarilor si viceprimarilor. Arat foarte bine, sunt cu cip, pentru ca noi suntem in ton cu tehnologia„, a spus Alin Popoviciu.

Secretarul general al PNL Timis a dezvaluit ca vor fi competitii de pregatit bunatati la ceaun, la care organizatiile din teritoriu isi vor da concursul, dar si unul pentru a stabili din ce localitate din judet vine cea mai buna tuica.

Printre altele, va fi un concurs de ceaune, in care fiecare organizatie isi pregateste propriul ceaun. Va fi un juriu format din membri de partid si o personalitate din bucataria romaneasca si va mai fi un lucru interesant, care mi-a fost propus la alegeri la Deta: sa facem un concurs care este cea mai buna tuica din judet. Va fi o zi a partidului in care toata lumea o sa sarbatoreasca un 1 Mai al partidului„, a mai spus Alin Popoviciu.

Secretarul general al PNL Timis a precizat ca la petrecerea partidului nu se va face defel politica.

Vom fi acolo ca sa ne intelegem, nu facem politica, va fi o actiune de socializare, sunt toate mintile liberale care au nevoie de o zi de relaxare„, a precizat Alin Popoviciu.

 

Alin Popoviciu, secretarul general al PNL Timis, a fost invitatul emisiunii INTERVIURILE TIMISOAREI de joi seara, singura emisiune interactiva transmisa LIVE pe Facebook, realizata de Orasul Timisoara si opiniatimisoarei.ro.

INTERVIURILE TIMISOAREI cu Alin Popoviciu, secretar general al PNL Timis

INTERVIURILE TIMISOAREI cu Alin Popoviciu, secretar general al PNL TimisParticipă și tu la singura emisiune interactivă transmisă pe Facebook din #Timisoara punând în direct întrebari invitatului din această seară.Moderatori: Ciprian Voin si Petre NicoaraEmisiune transmisa #LIVE vă așteptăm în direct cu sugestiile și comentariile dvs pentru invitat.

Publicată de Orasul Timisoara pe 26 Aprilie 2018

INTERVIURILE TIMISOAREI poate fi vizionata pe pagina de Facebook Orasul Timisoara si pe site-ul opiniatimisoarei.ro in fiecare joi seara de la orele 21.30.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

    Pareri

  1. Bine fac ca sarbatoresc! Si au ce! Au avut numai”succesuri”! Daca ar vedea intemeietorii partidului ce se intampla azi, cred ca s-ar intoarce benevol in mormant! Oare pentru ce au murit! unde sunt idealurile lor! Dar, „da-i nainte cu tupeu”! In ziua de azi nu exista nici o personalitate care sa se evidentieze in cadrul partidului! Valeleu!