Noutati :

Zeci de autobuze, troleibuze și tramvaie isi schimba traseul, la Timisoara

31 mai, 2018 - 03:06 PM
Autor: Redactie      
Categorie: UTILE
1

TIMISOARA. Anunt de ultim moment al Serviciului de Transport Public din Timisoara. Zeci de mijloace de transport in comun vor circula pe trasee modificate.

CITESTE SI: Adio Goia! RATT are un nou director. Cine conduce de acum destinele societatii de transport public la Timisoara 

Ca urmare a desfasurarii manifestarii sportive “UVT Liberty Marathon”, cu avizul Comisiei de Circulatie din cadrul Primariei Timisoara, a Comisiei de Avizare a Adunarilor Publice si a Inspectoratului de Politie Judetean Timis, sambata, 2 iunie, in intervalul orar 09:00-17:00, Societatea de Transport Public Timisoara va devia circulatia mijloacelor de transport dupa cum urmeaza:

AUTOBUZE:
Pe sensul Calea Martirilor – Freidorf, linia E3 va circula de pe str.Cluj, va intoarce in sensul giratoriu Leonardo de Vinci si va contiuna pe str.Cluj, Bulevardul Victor Babes, Bulevardul Mihai Vitezu, Splaiul Tudor Vladimirescu si va continua pe vechiul traseu.
Pe sensul Freidorf -Calea Martirilor, linia E3 va circula pe Splaiul Tudor Vladimirescu, Bulevardul Mihai Viteazu, Bulevardul Victor Babes, str. Cluj si va continua pe vechiul traseu.
Liniile E7, 33 si 33 barat vor circula deviat pe Podul Traian, Bulevardul 16 Decembrie 1989, Catedrala Mitropolitana, Bulevardul Regele Ferdinand, Piata Regina Maria, Bulevardul Regele Ferdinand, Bulevardul 16 Decembrie 1989, Podul Traian si va continua pe vechiul traseu.
Pe sensul spre Calea Sagului:
Linia E8 va circula deviat de la str.Iepurelui, str.Stefan cel Mare, Bulevardul Eroilor, Bulevardul Victor Babes, Bulevardul Mihai Viteazu si va continua pe vechiul traseu.
Pe sesnul Calea Sagului – Plopi:
Linia E8 va circula deviat de la Bulevardul Mihai Viteazu, Bulevardul Victor Babes, Bulevardul Eroilor, str. Stefan cel Mare, str. Iepurelui si va continua pe vechiul traseu.
Linia E2 va circula pe 2 segmente de traseu:
TRASEUL 1 de la Piata Gh. Domasnean pana la Piata Leonardo da Vinci, pe str. Cluj si va intoarce inainte de Piata Leonardo da Vinci, apoi va continua pe vechiul traseu.
TRASEUL 2 de la Piata I.C. Bratianu pana la Stuparilor, pe str. Oituz (statia Oituz fiind statie de capat) si apoi pe vechiul traseu.
Linia 40 va circula deviat din Piata I.C.Bratianu, pe str. Oituz (statia Oituz fiind statie de capat), apoi pe vechiul traseu.

CITESTE SI: Se face prima parcare cu 3 etaje in centrul istoric, la Timisoara. Nu are nicio legatura cu primaria

TROLEIBUZE
Liniile15 si 16 vor circula deviat de la str. Cluj; inainte de Piata Leonardo de Vinci vor intoarce si vor reveni pe str. Cluj, pe vechiul traseu.

CITESTE SI: Readuc la frumusetea de odinioara 100 de case din Banat. Fii si tu in echipa de voluntari inimosi ce vor scoate la lumina bijuterii de un secol! 

TRAMVAIELE vor circula conform graficelor dar, in intervalul 09:00-17:00, in zona Piata Libertatii si zona Hotelului Intercontinental, la indicatiile echipajelor de politie de pe teren, acestea vor fi oprite pe perioade scurte de timp pentru a permite trecerea sportivilor.

Pe traseul str. Dacilor, str. M.Kogalniceanu, str. Avram Imbroane, str. Gh.Adam Calea Dorobanti, str. Andrei Saguna, str. Ion Mihalache va circula un autobuz.

Intre Piata 700 si Piata Badea Cartan se vor folosi troleibuzele de pe liniile 11 si M11.

Pe noile trasee, mijloacele de transport in comun deviate se vor opri in statiile S.T.P.T.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 1comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. „…cu avizul Comisiei de Circulatie din cadrul Primariei Timisoara, a Comisiei de Avizare a Adunarilor Publice si a Inspectoratului de Politie Judetean Timis”…. 🙂
    …UVT va amplasa zeci de bariere/garduri/limitatoare metalice mobile, albastre, pe care scrie… „Politia Locala ARAD” ! :))
    Question: ce efect juridic au asemenea obiecte, în Timișoara?!