Zbor umanitar. Alti doi pacienti cu COVID-19, in stare grava, transportati cu avionul de la Bucuresti la Timisoara. Vor ajunge in Ungaria

TIMISOARA. Un avion C-27J Spartan a Fortelor Aeriene Romane, configurata pentru misiuni medicale, a facut o misiune de transport umanitar, pe ruta Bucuresti – Timisoara, pentruq doi pacienti infectati cu virusul SARS-CoV-2, aflati in stare grava.

CITESTE SI: Au ajuns la spitalul din Szeged in Terapie Intensiva cei 3 pacienti COVID intubati adusi cu un avion militar la Timisoara 

Echipa medicala care monitorizeaza pacientii pe timpul zborului este formata din specialisti din cadrul SMURD, iar transportul pacientilor de spital catre aeroport s-a realizat cu ambulante ale SMURD si ale Serviciului de Ambulanta Bucuresti-Ilfov.

Urmeaza ca cei doi pacienti sa fie transportati, de asemenea, cu ambulante, la Spitalul din Szeged, Ungaria.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.
loading...

  Pareri

 1. Cand in cursul evenimentelor umane, a devenit necesar ca poporul nostru sa dizolve bandele politice care l-au legat de un altul si sa-si asume intre puterile de pe Pamant starea de separare si egalitate cu care legile naturii si ale lui Dumnezeu il indreptateste un respect decent al opiniei umanitatii ii cere sa declare cauzele care il determina la separare.

  Noi sustinem ca aceste adevaruri sunt de la sine evidente, ca toti oamenii sunt creati egali, ca ei sunt inzestrati de Creatorul lor cu anumite drepturi inalienabile, ca printre acestea sunt: Viata, Libertatea si dreptul la Fericire. Pentru apararea acestor drepturi au fost instituite guverne intre Oameni, care isi deriva puterile chiar in consensul celor guvernati. Astfel incat, ori de cate ori, oricare forma de guvernamant devine distructiva acestor scopuri este Dreptul Poporului sa o schimbe sau s-o inlature si sa instituie un nou guvern, bazandu-si intemeierea sa pe astfel de principii si organizandu-si puterea astfel incat, sa asigure in modul cel mai eficient Siguranta si Fericirea sa. Fara indoiala prudenta va dicta ca guvernele instituite de mai multa vreme sa nu fie schimbate din motive neintemeiate, usoare, trecatoare; si in concordanta cu experienta acumulata, sunt mai dispusi sa sufere cand raul este suportabil decat sa-si ceara drepturile prin abolirea formelor de guvernare cu care sunt obisnuiti. Dar cand un lung sir de abuzuri si uzurpari urmarind in mod invariabil acelasi scop dau la lumina intentia de a le transforma intr-un Despotism absolut, este dreptul lor, este datoria lor sa inlature un astfel de Guvern si sa asigure noi aparatori ai sigurantei lor viitoare.

 2. Cand o tara este condusa din criza în criza ,cand intalnim indivizi dubiosi sau necunoscuti aparuti brusc si pusi pe listele de partid datorita unei legi electorale care anuleaza votul majoritatii ,cand o tara devine o colonie nimic mai mult,cand hotii primesc functii iar cei competenti sunt calcati în picioare putem vorbi de o libertate reala sau de asa-zisul joc democratic în care interesul comun a unei societati este pus pe primul loc?Cu astfel de conducatori marionete suntem pierduti ,mai bine spus supusi sacrificiului,presa este muta, fidela noului curent al falsei libertati europene care nu este altceva decat o sclavie moderna marcata de propaganda binelui impus cu forta.FERUL avea dreptate ca nimic nu va mai fi ca înainte iar sloganurile pas cu pas sau Romania lucrului bine facut nu au fost decat niste false iluzii politicianiste.Toata aceasta pandemie arata foarte clar ca a murit o natiune ,ca au murit niste idealuri ce o defineau,ca reperele ei au disparut si ca romanii au devenit robii supusi asa-zisei Europe unite.

 3. Cititorii inteligenti inteleg.
  Ceilalți nici daca le desenezi probabil 🙂

 4. Corpul ” didactic ” 🙂

 5. Subscriu celora de mai sus.