Noutati :

Zbor lin catre vesnicie, Nicu! Doliu la Ambulanta Timis. S-a stins un salvator, rapus de COVID

21 ianuarie, 2021 - 08:18 AM
Autor: Redactie      
Categorie: SOCIAL
2

TIMISOARA. Curg lacrimi amare la Serviciul de Ambulanta Timis.

Nicolae Pantalia, ambulantier la Lugoj, a murit infectat cu coronavirus. Tocmai implinise 56 de ani.

Colegii au transmis un emotionant mesaj de condoleante.

„DUMNEZEU SĂ-L ODIHNEASCA ÎN PACE !
PANTALIA NICOLAE – AMBULANȚIER S.A.J. TIMIS – LUGOJ 15.01.1965 – 20.01.2021
Am sperat, ne-am rugat pentru însănatoșirea lui, dar acest cumplit virus a fost mai puternic și l-a smuls dintre noi. Îl vom păstra pe mai departe în amintirea noastră .
Dumnezeu să-l ierte și să-i primească sufletul în grădina sa .
( Conducerea SAJ Timis).
După cum spunea marele scriitor Mircea Eliade : ,, Toți suntem nemuritori, dar trebuie să murim întâi’’, așa si el acum, trecând prin moarte se află printre cei veșnici . Pe pământ fiecare dintre noi lucrăm pentru mântuirea noastră , însă în momentul când trecem la cele veșnice nu mai putem face nimic în acest sens. Rămâne ca rudele , prietenii și noi colegii să contribuim la ușurarea suferințelor lui. Așa că nouă ca niște buni colegi nu ne rămâne decât să aprindem o lumînare ori de cate ori avem ocazia și să ne rugăm pentru el , pentru că ,,mult poate rugăciunea stăruitoare a dreptului”, şi ,, unde sunt doi sau trei adunaţi în numele meu, acolo voi fi şi EU „. Să ne rugăm , să fie aşezat în corturile drepţilor, în rândurile sfinţilor, acolo unde nu este durere, nici întristare, nici suspin, iar dacă a greşit cu ceva în această viaţă să rugăm pe Bunul Dumnezeu să îl ierte, şi să îl odihnească în pace, acum şi pururea şi în vecii, vecilor, Amin. Dumnezeu să-l ierte!.
Îngerii să vegheze drumul tău lin către Dumnezeu.
Sincere condoleanțe familiei greu încercate !
Semnează cu sufletul Colectivul Serviciului de Ambulanţă al Judeţului Timiş .
ZBOR LIN CĂTRE VEȘNICIE NICU!”, au transmis salvatorii de la SAJ Timis.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 2comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. Dumnezeu sa il aiba in paza si sa ii dea,dincolo de cer,tot ceea ce a meritat dar nu a primit aici pe pământ!Gratitudine si respect pentru EL si pentru Voi ,toti ceilalti care sunteti trup si suflet,cu pasiune dăruiți nobilei misiuni de a ne salva viețile!În ultimii doi ani, am fost luat de acasa cu salvarea de trei ori si dus la Urgenta…Asta după ce zeci de ani ca ziarist am fost martor si am vorbit la Radio despre OMENIA SI DARUIREA VOASTRA!Vreau sa va spun ca atat la voi in masini cat si la Urgenta am fost îngrijit și readus alaturi de familie cu o bunătate impresionantă!Si nu am fost decat un om suferind,fara nume ,fara titlu,doar un simplu on…Multumiri alese ,iar colegului Dumneavoastra drum lin in ceruri,de-a dreapta stelelor unde sufletul sau va străluci în eternitate!Condoleante familiei sale si vouă,colegilor!

  2. Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească în pace. RIP.