Zapada, viscol, ceata. A fost inchis traficului un tronson de drum national. Anuntul DRDP Timisoara

Anunt important pentru soferi. Reprezentantii Directiei Regionale de Drumuri si Poduri impreuna cu Politia Rutiera si CNAIR au decis inchiderea traficului pe o portiune din Transalpina, din pricina vremii.

CITESTE SI: In 2 luni vom afla care sunt cele mai galagioase strazi si cartiere din oras in 2022. Se actualizeaza harta de zgomot a Timisoarei

Din cauza conditiilor meteorologice nefavorabile (zapada, viscol si ceata) si pentru siguranta participantilor la trafic, CNAIR si Politia Rutiera, au luat astazi, 4 octombrie, decizia inchiderii circulatiei rutiere pentru toate categoriile de autovehicule pe DN 67C (Transalpina), intre Rânca si Obârsia Lotrului (km 34+800 – km 59+800).
Masura inchiderii temporare a circulatiei rutiere pe acest sector de drum a fost luata pentru siguranta participantilor la trafic, având in vedere fenomenele meteorologice imprevizibile ce pot aparea in orice moment in aceasta zona.
Circulatia rutiera pe acest sector de drum va fi reluata când conditiile meteorologice vor permite desfasurarea traficului rutier in siguranta„, transmit reprezentantii DRDP Timisoara.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

loading...