XCity Towers pregateste predarea apartamentelor din Tower 2. Ocazie: 6 apartamente disponibile – rezerva acum si te poti muta imediat

150 de timișoreni sunt pe cale de a-și împlini visul intrând în posesia noului lor apartament până la finalul anului. Tower 2, din ansamblul XCity Towers, cartierul ultramodern de turnuri rezidențiale din Nordul Timișoarei dezvoltat de Wallberg, derulează ultimele inspecții necesare în vederea predării apartamentelor noilor proprietari.

Cu promisiunea de brand „Experience the Future of Living”, XCity Towers oferă timișorenilor apartamente din gama middle-high și premium, cu o calitate ridicată a construcției, compartimentare inteligentă a apartamentelor și facilități menite să le ofere rezidenților un confort și o experiență de locuire deosebită. Aflat la intersecția a două zone rezidențiale bine cotate ale orașului, Bucovinei și Torontalului, într-o zonă integrată în cel mai ambițios proiect de reconversie urbană a orașului, XCity Towers are un amplasament privilegiat. Proiectul este literalmente la câteva minute distanță de principalele zone de interes pentru timișoreni – Piața Unirii, Iulius Town, cele mai bine cotate școli din oraș sau zona centrală.

OCAZIE – Ultimele apartamente disponibile în care te poți muta imediat

Tower 2 este vândut în cvasi totalitate. Există disponibilitate pentru un număr limitat de apartamente cu 2 și 3 camere. Avantajul este unic – apartamentele sunt disponibile pentru mutare imediată.

Apartamentele în care te poți muta încă din acest an pot fi accesate aici. De asemenea, există un număr de unități disponibile în Tower 3, clădire care va fi finalizată în 2024. Este vorba despre apartamente cu 2 și 3 camere, inteligent compartimentate. Lista poate fi accesată aici.

Echipa XCity Towers poate fi contactată pentru detalii și rezervări, prin telefon la 0736.204.204, 0790.043.230 sau 0799.107.333 sau trimiteți email la [email protected]

Semnătura Wallberg pentru o locuire de calitate și o investiție profitabilă

XCity Towers reprezintă o garanție a calității. Cu o arhitectură modernă, inspirată de mari metropole – turnuri cu 15 sau 16 etaje, cu distanță mare între ele, ce conturează viitorul skyline al Timișoarei, suprafețe mari de spații verzi, facilități premium -, conceptul introdus de Wallberg este unic în Timișoara, iar prețul este corect poziționat în piață raportat la valoarea primită. De asemenea, proiectul XCity Towers beneficiază de cateva elemente, parte din semnătura Wallberg, care fac diferența: balcoane logie, care oferă protecție și intimitate, pereți despărțitori dubli între apartamente, pentru un plus de confort și izolare fonică, zone dedicate pentru dressing la dormitoare.

Distanța de 50 de metri între clădiri oferă spațialitate, iar parcul central și zonele verzi amenajate, întinse pe o suprafață de peste 11.000 mp, aduc un plus de aer curat, energie și spirit liber.

Modul de construire respectă cele mai înalte standarde de siguranță. Toate materialele utilizate sunt de foarte buna calitate și îndeplinesc toate criteriile și cerințele prevăzute în standardele europene.

Cel mai premiat ansamblu rezidențial din Timișoara în 2022

XCity Towers a fost desemnat câștigatorul categoriei „Cea mai spectaculoasă regenerare urbană” la nivel national la Gala Imobiliare.ro Awards, desfășurată la finalul lunii mai în București și „Proiectul Rezidențial al anului” în cadrul Galei Investing in Property sub licența The Times. Distincțiile vin după un alt premiu prestigios obținut anul trecut, când XCity Towers a câștigat categoria „Proiectul Anului 2020”.  Grupul Wallberg a fost, de asemenea, nominalizat printre finaliștii altor două categorii importante – Dezvoltatorul Anului și Cea mai performantă echipă de vânzări în cadrul mai multor gale și competiții prestigioase.

Pentru detalii și rezervări, apelați 0736.204.204, 0790.043.230 sau 0799.107.333 sau trimiteți email la [email protected]

 

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

loading...

  Pareri

 1. Pompiliu spune:

  Nu mai mintiti lumea… cel mai prost complex din Timisoara!

 2. Gabriela spune:

  O zonă foarte bună a orașului, cu o priveliște frumoasă.

 3. Bobitza spune:

  Ati precizat in material ca: „Avantajul este unic – apartamentele sunt disponibile pentru mutare imediată.”

  S-ar putea sa nu fie chiar unic acest avantaj mentionat de Dvs., pentru ca e plina piata de apartamente cu disponibilitate efectiv imediata.

  Pe de alta parte, la inceputul anuntului ati indicat ca desfasurati ultimele inspectii in vederea predarii apartamentelor catre viitorii proprietari. Aceasta poate insemnna insa ca la acest moment nu exista nici pretinsul avantaj unic de a fi disponibile imediat apartamentele, cata vreme mai sunt de inspectat (orice ar fi insemnand acest termen) de catre Wallberg pentru a putea fi predate.

 4. Ion ionel spune:

  Distrug strazile cu santierul lor. Betonierele nu tin cont de nici o restrictie de tonaj. Intra pe stradute si le distrug. Platesc bine patronii, unde trebuie!