World Class continua expansiunea retelei prin achizitia a doua noi cluburi de health & fitness cu piscine in Timisoara – Doua foste cluburi Smart Fitness Studio SRL devin cluburi World Class

TIMISOARA. World Class, cea mai mare rețea de sănătate și fitness din România, își consolidează prezența în regiunea de Vest și își continua astfel drumul către misiunea sa: de a inspira și motiva mai mulți români să fie mai activi mai des. După achiziționarea a două foste cluburi Smart Fitness Studio SRL care devin cluburi World Class și care fuseseră inițial redenumite Vectr 2 și Vectr 3, rețeaua World Class va opera acum 6 cluburi și 5 piscine în Timișoara, marcând un moment important pentru toți entuziaștii sportului și mișcării din oraș, care sunt în căutarea unor soluții premium pentru a-și menține și îmbunătăți stilul de viață și pentru a se bucura de mai multă sănătate. Rebranding-ul cluburilor va începe la sfârșitul lunii aprilie.

Fiecare pas contează! Suntem încântați să anunțăm noi pași în expansiunea continuă a World Class în rețeaua din Timișoara, cu deschiderea a două noi cluburi și piscine. Planificăm deja noi locații în Timișoara pentru a ne extinde prezența în zone-cheie.

Acest nou pas reprezintă strategia și angajamentul nostru pentru dezvoltarea sectorului de health & fitness și promovarea unei culturi a sănătății și activității fizice în Timișoara. Cu aceste noi locații, vom continua să oferim servicii premium de sănătate și fitness aproape de locurile în care oamenii locuiesc și lucrează, încurajând și mai mulți români să adopte un stil de viață mai sănătos și mai activ„, a declarat Kent Orrgren, CEO World Class.

Având acum acces la 6 cluburi și 5 piscine în rețeaua World Class din Timișoara, locuitorii se vor bucura de mai multe opțiuni de sănătate și fitness adaptate nevoilor și preferințelor lor, zone generoase de antrenament, studiouri de aerobic și ciclism, precum și condiții premium de înot. Această expansiune oferă noi oportunități comunității locale de a adopta o abordare mai holistică a sănătății și fitnessului.

Cele două noi cluburi cu piscine și saune vor fi World Class Buziașului și World Class Shopping City. Cluburile vor fi incluse în categoria Silver și se vor alătura celorlalte 4 cluburi World Class din Timișoara: ISHO, Iulius Town, VOX și Dumbrăvița.

VIDEO: George Stefanita

Marca Smartfit rămâne operațională atât în Timișoara (bulevardul Cetății), cât și în Arad (Ziridava Shopping Center), locații în care Smartfit își va continua dezvoltarea și creșterea în beneficiul comunităților locale.

Începând cu 1 mai, toți membrii activi ai celor două cluburi World Class Buziașului și World Class Shopping City vor deveni automat membri World Class și o parte valoroasă a comunității #BeHealthy, cea mai mare comunitate de sănătate și fitness din România.

Pentru mai multe informații, accesați www.worldclass.ro.

Despre World Class România

World Class România este liderul pieței din industria românească de sănătate, fitness și wellness, cu un număr total de 47 de cluburi de sănătate și fitness și 25 de piscine în întreaga țară și peste 77.000 de membri. Cluburile World Class oferă servicii la standarde ridicate, facilități de vârf și clase diversificate. World Class este partener pe termen lung pentru LES MILLS™ – cel mai mare furnizor de concepte de fitness din lume. World Class România oferă, de asemenea, un concept premium de club de fitness și stil de viață, numit W, în care membrii pot antrena și relaxa într-un mediu intim și exclusivist.

Despre Vectr Holdings

Vectr Holdings este o companie de investiții parte a African Industries Group. În România, Vectr Holdings deține companii în domeniul agrobusiness-ului, distribuția de echipamente și utilaje agricole, dezvoltarea și investițiile imobiliare și industria sănătății și fitnessului. Vectr Holdings este proprietarul World Class România, liderul pieței românești de sănătate și fitness. Grupul African Industries este un grup global diversificat de companii private, cu investiții în Europa, Orientul Mijlociu și Africa de Vest.

Despre Smartfit

Timp de peste 12 ani, Smartfit a fost un pilon în Timișoara, oferind servicii premier de fitness și wellness. Prin dedicarea sa, Smartfit a cultivat o comunitate vibrantă și puternică axată pe căutarea unui stil de viață mai sănătos și bucuria exercițiilor fizice.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

  Pareri

 1. asta nu mai e expansiune .. asta e monopul !! … ceea ce nu e prea „sportiv” CUM S-AR ZICE !

 2. Super! Speram ca veti avea bani sa puneti pereti de sticla mata la dusuri, si sa eliminam putin din catelaria homosexuala ce era cel putin la ceea ce in trecut s-a numit smartfit 2.
  De Nspe ori mergeam la dusuri si diferiti se uitau la jind la barbatii, tineri, copii.
  Este incredibil ce era acolo!
  Si, de preferat, sa dati macar odata la 1-2 zile cu robotelul la vestiare, ca puful trecea de glezna!
  Multumim!