Noutati :

Workshop pentru studentii economisti ce vor sa-si desfasoare practica in multinationale locale

29 februarie, 2012 - 10:24 AM
Autor: Miodrag Hojda      
Categorie: EDUCATIE
0

TIMISOARA. Facultatea de Economie si de Administrare a Afacerilor din cadrul Universitatii de Vest din Timisoara organizeaza un workshop cu studentii din ciclul de licenta si master pentru a afla ce stagii de practica vor sa urmeze.

Evenimentul are loc in cadrul proiectului „Practica studentilor economisti. Parteneriat inter-regional pe piata muncii intre universitati si mediul de afaceri” (PRACTeam).

Scopul organizarii Workshop-ului PRACTeam cu tema “Identificarea nevoilor cu privire la stagiile de pregatire practica pentru studentii economisti” consta in identificarea nevoilor mediului de afaceri cu privire la stagiile de pregatire practica ale studentilor economisti prin consultarea reprezentantilor organizatiilor partenere de practica cu privire la cerintele Programei de practica pentru programele de studii de licenta si masterat, structura Ghidului de practica al studentului PRACTeam si nevoile de formare ale tutorilor de practica din organizatiile gazda etc.

De asemenea, in cadrul Workshop-ului PRACTeam vor fi prezentate si nevoile studentilor economisti cu privire la stagiile de pregatire practica identificate ca urmare a concluziilor focus-grupurilor desfasurate cu studentii.

La eveniment participa reprezentanti ai partenerilor de practica ai facultatii organizatoare; tutori de practica si studenti economisti de la programele de studii de licenta si masterat.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...