Noutati :

Workshop de parenting cu un specialist in domeniu, organizat de Montessori Haus, la Timisoara

17 iulie, 2019 - 01:39 PM
Autor: Daniel Balteanu      
Categorie: SOCIAL
0

TIMISOARA. Parintii, profesorii si chiar studentii sunt asteptati la Montessori Haus, la inceputul lui septembrie, pentru un workshop pe teme de parenting, sustinut de un specialist faimos in domeniu.

Evenimentul este programat in data de 6 septembrie, intre orele 18.00 si 20.00 la Hotel Boavista din Timisoara, iar cel care va sustine workshop-ul este profesorul Florin Colceag.

Workshop-ul se adreseaza tuturor acelora care sunt pasionati de educatie, parinti, profesori, psihologi, doctori, studenti.

Prof. dr. Florian Colceag este membru fondator si mentor permanent al Kogaion Gifted Academy in cadrul careia sustine ateliere de „Cunoastere integrata” pentru copii si Conferinte de parenting.

Prof. dr. Florian Colceag este expert international gifted education, specialist în modelare matematica, inventatorul fractalilor algebrici, activând ca şi consultant în multiple echipe de cercetare din domenii precum biochimie, biofizica, biologie celulara, educatie, sociologie, teoria complexitatii, economie, în cadrul Institutului European de Integrare şi a Centrului pentru Studii Complexe.

Cei care vor sa participe la eveniment trebuie sa achite si o taxa de participare. Inscrierea se face direct pe site-ul Montessori Haus.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...