Wesley Snipes va sta 3 ani in inchisoare. A incercat sa pacaleasca statul american

Wesley Snipes a fost somat de autoritatile americane sa se prezinte la inchisoarea unde va incepe in curand sa isi ispaseasca pedeapsa de trei ani pentru neplata impozitelor datorate statului american.

Un judecator din Miami a respins, vineri, cererea starului american care contestase o decizie judecatoreasca anterioara, solicitand sa fie judecat in cadrul unui nou proces.

Presa americana nu cunoaste deocamdata numele inchisorii in care va fi incarcerat actorul american si nici momentul in care acesta va incepe sa isi ispaseasca pedeapsa. Daniel Meachum, avocatul starului, a declarat ca apelul clientului sau a fost respins de tribunalul din Miami.

Avocatii acuzarii au afirmat in cadrul acelui proces ca Wesley Snipes, rezident in Windermere (Florida), a castigat peste 38 de milioane de dolari dupa 1999 si ca actorul nu a platit impozitele aferente pana in octombrie 2006.

Actorul Wesley Snipes nu se afla la prima confruntare cu justitia. In septembrie 2007, el a fost condamnat la plata sumei de 1,7 milioane de dolari, datorata fostului sau agent.

In timpul anchetei coordonate, Wesley Snipes a fost arestat pe aeroportul din Johannesburg, fiind acuzat de serviciile vamale de tentativa frauduloasa de trecere a frontierei cu ajutorul unui pasaport  fals.

Actorul american a fost deportat apoi in Statele Unite.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.