Weekend-ul copiilor la Shopping City Timisoara

TIMISOARA. In fiecare duminica, Shopping City Timisoara te invita sa asculti cele mai frumoase basme si povesti, iar o data la doua saptamani, te asteapta la ateliere de creatie cu diverse tematici, pentru ca cei mici sa-si dezvolte imaginatia si abilitatile de indemanare.

Programul pentru acest weekend cuprinde:
Sambata, 13 iulie – Atelier de Creatie
Clubul Clever Frog organizează evenimentul Young Builders – Atelier de creație, sambata, 13 iulie, în intervalul orelor 11:00-14:00, la parterul Shopping City Timisoara, în zona scarilor rulante.
Copiii vor avea ocazia de a construi din caramizile colorate diverse tematici precum cladiri, masini, nave, animale si multe alte elemente propuse in cadrul atelierului. În plus, în cadrul atelierului, cei mici vor avea la dispoziție două mașini motorizate și teleghidate cu care se vor putea juca.
Atelierele sunt recomandate copiilor cu vârste cuprinse între 3-14 ani.

Duminică, 14 iulie- teatru de păpusi
Shopping City Timisoara, impreuna cu maestri in arta teatrului de papusi Andra’s Party, organizeaza evenimentul Duminici cu teatru de papusi, de la ora 11:00, pe scena amenajată din zona scărilor rulante, lângă magazinul Zara.
Copiii vor putea descoperi lumea fermecata a teatrului de păpusi si vor putea viziona indragita poveste Aladin si Lampa Fermecata.
Pentru ambele evenimente, intrarea este gratuită!
Mai multe detalii despre evenimentele organizate de Shopping City Timisoara puteti descoperi pe site-ul www.shoppingcitytm.ro.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.