Weekend plin la Iulius Town: Caravana Garfield, Timisoara Music Awards, meciurile Euro 2024 se vad pe terasa food court, dar si alte surprize

Timișoara. Garfield își caută prietenii printre cineaștii din Iulius Town, Teatrul de păpuși revine cu o nouă scenetă pentru cei mici, iar Trenulețul Distracției continuă călătoriile pline de distracție în Iulius Mall. Nu uita că urmează și Timișoara Music Awards, pe a cărei scenă vor urca peste 50 de artiști, iar pe terasa de la food court vor fi proiectate meciurile de la EURO 2024! Tot în acest weekend, Asociația People Care organizează un eveniment despre siguranța rutieră și prevenirea consumului de alcool și droguri.

 Sâmbătă și duminică15 – 16 iuniecaravana Garfield sosește la Iulius Town Timișoara. Se anunță două zile de surprize în compania mascotei Garfield, care își așteaptă publicul, de la ora 12.00în zona Atrium, cu multe zâmbete și face painting.

Surprizele continuă la Trenulețul Distracției, care îi va transporta pe călători într-o cursă plină de amuzament. „Gara” se află în Atrium, iar mica garnitură funcționează de luni până vineriîn intervalul orar 16.00 – 21.00, iar sâmbăta și duminica, de la 10.00 – 14.00 și de la 16.00 – 20.00. Teatrul de Păpuși revine duminică, ora 11.00, în food court, unde va pune în scenă piesa „Peștișorul de aur”.

Sâmbătă de la ora 10.00, în parcarea VIP din proximitatea clădirii de birouri UBC 0, va fi o paradă moto, unde vor fi expuse trei mașini de raliu, dar și două camioane, în cadrul evenimentului Safe Roads – No Drugs, No Alcohol, Safe Travel. Voluntarii asociației vor discuta cu cei prezenți despre siguranța rutieră și despre prevenirea consumului de alcool și droguri.

Weekend-ul acesta în Iulius Town începe și Timișoara Music Awards, iar timp de trei zile de festivalpeste 50 de artiști internaționalinaționali și locali vor urca pe scena aflată în parcarea VIP UBC3. Biletele sunt disponibile online pe site-urile iabilet.ro și livetickets.ro sau direct la intrare.   

Nu uita că în Iulius Town poți să vezi toate meciurile de la Euro 2024pe terasa exterioară din zona food court-ului din Iulius Mall. Află mai multe pe site-ul Iulius Town!

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.