WC-urile publice din Timisoara trec in administrarea ADP

Pe langa parcari, spatii verzi sau ridicari de masini, Societatii Administrarea Domeniului Public ii va reveni si gestionarea toaletelor publice din Timisoara. In urmatorii 5 ani. Asta prevede un proiect de hotarare ce va ajunge pe masa consilierilor locali, in sedinta ordinara din octombrie. Conform proiectului, si alte servicii si activitati ar urma sa treaca la ADP, cum ar fi curatarea, desfundarea si verificarea cosurilor de evacuare a fumului, incheierea contractelor de furnizare a serviciului de coserit, eliberarea avizelor, adeverinte etc. referitoare la activitatea de coserit, curatenia in incinta Complexului Sportiv Bega si in incinta Salii Olimpia, precum si intretinerea si curatenia in sediile si cladirile primariei. Odata cu trecerere acestor servicii in administrarea ADP, societatea va prelua si personalul angajat in acest moment. La ultima sedinta a Consiliului Local proiectul de hotarare a fost amanat.

Pe langa parcari, spatii verzi sau ridicari de masini, Societatii Administrarea Domeniului Public ii va reveni si gestionarea toaletelor publice din Timisoara. In urmatorii 5 ani. Asta prevede un proiect de hotarare ce va ajunge pe masa consilierilor locali, in sedinta ordinara din octombrie.

Conform proiectului, si alte servicii si activitati ar urma sa treaca la ADP, cum ar fi curatarea, desfundarea si verificarea cosurilor de evacuare a fumului, incheierea contractelor de furnizare a serviciului de coserit, eliberarea avizelor, adeverinte etc. referitoare la activitatea de coserit, curatenia in incinta Complexului Sportiv Bega si in incinta Salii Olimpia, precum si intretinerea si curatenia in sediile si cladirile primariei. Odata cu trecerere acestor servicii in administrarea ADP, societatea va prelua si personalul angajat in acest moment.

La ultima sedinta a Consiliului Local proiectul de hotarare a fost amanat.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.