Vreti sa va anvelopati blocul cu bani europeni, la Timisoara? Se imparte un ghid cu toti pasii de urmat pentru a intra in program

TIMISOARA. Primaria Timisoara a acceptat noi donatii facute de  asociatii de proprietari care doresc sa le fie anvelopate blocurile, cu bani europeni. La ultima sedinta in plen, consilierii locali au votat pentru preluarea proiectelor intocmite de timisoreni pentru izolarea termica a imobilelor in care locuiesc.
Este vorba de un bloc de pe strada Magura cu doua scari, de unul de pe Aleea FC Ripensia cu 3 scari, si unul de pe strada Maresal Averescu.

Proprietarii apartamentelor din aceste blocuri si-au platit proiectele tehnice si le-au donat primariei pentru a putea intra in Programul Operational Regional 2012-2020 prin care sa acceseze fonduri europene in vederea anveloparii imobilelor.

S-a ajuns la 30 de blocuri anvelopate prin programul Primariei Timisoara. Ce se intampla cu restul? FOTO!

In zilele urmatoare, asociatiile de proprietari din Timisoara vor putea primi de la primarie si un ghid, elaborat de Directia de Dezvoltare, in care sunt prezentati toti pasii pentru  anveloparea pe bani europeni, astfel ca mai multe blocuri sa fie incluse in cererile de finantare ce vor fi depuse de municipalitate.

Pana la inceputul lunii aprilie fusesera depuse 7 cereri noi, din care 5 au fost aprobate, insumand 51 de blocuri cu aproape 2.500 de apartamente, au spus reprezentantii primariei.

De acum sunt acceptate in program si imobile care nu sunt situate pe principalele bulevarde ale orasului.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

    Pareri

  1. Minciuni gogonate,ca vin alegerile!Suntem inscrisi de trei ani,la Primarie ,pentru anveloparea imobilului cu fonduri europene!Nu numai ca nu s-a rezolvat nimic,dar in fiecare an,suntem tot mai la coada listei in loc sa avansam!O mizerie,din care cu siguranta cineva se alege cu bani buni!Daca nu dai ciubuc,poti sa uiti de ajutorul primariei….