Noutati :

Vreti sa aflati totul despre preturile de transfer? Invatati in cadrul unui nou seminar la CCIA Timis

24 martie, 2017 - 09:11 AM
Autor: Bianca Dichis      
Categorie: ECONOMIC
0

TIMISOARA. Camera de Comert, Industrie si Agricultura Timis, alaturi de Rödl & Partner Romania, organizeaza in data de 30 martie 2017, intre orele 10.30 – 14.00, in Sala C.E.D.O. a sediului CCIAT din P-ta Victoriei 3, seminarul cu tema: Dosarul preturilor de transfer – aspecte teoretice si practice. Oportunitati de finantare nerambursabila.

Vor fi abordate:
Aspecte teoretice si informatii practice legate de intocmirea dosarului preturilor de transfer – prezentarea notiunii de transfer pricing si a aspectelor teoretice relevante privind intocmirea dosarului, cu accent pe informatii practice si modalitati de minimizare a riscurilor, in conformitate cu legislatia actuala si cu noutatile aparute in domeniul preturilor de transfer din România.

Oportunitati de finantare a proiectelor cu fonduri structurale nerambursabile – activitati eligibile, conditii de aplicare, exemple.

– Finantari nerambursabile pentru resurse umane prin Programul Operational Capital Uman (POCU);
– Finantari nerambursabile pentru investitii (Axa 2.2) prin Programul Operational Regional (POR);
– Finantari nerambursabile pentru investitii in energie (Axa 6.2) prin Programul Operational Infrastructura Mare (POIM);
– Alte finantari pe scurt: investitii pentru IMM-uri.

Temele mentionate vor fi prezentate si sustinute de specialisti din cadrul companiei Rödl & Partner, cu o experienta vasta in domeniile mai sus mentionate.

Prezentarile vor fi sustinute in limba romana si vor avea un caracter interactiv si dinamic, fiind structurate in baza unui permanent dialog cu cei prezenti in sala.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...