Noutati :

Vrei un salariu intre 900 si 1.800 de euro pe luna? Se cauta personal pentru Vase de Croaziera

31 ianuarie, 2013 - 02:25 PM
Autor: Anonim      
Categorie: NATIONAL
0

Unul dintre domeniile cu cele mai multe oferte de munca, in acest moment, este munca pe vase de croaziera. Peste 3000 de oferte sunt dipsonibile, acum, pe platforma Tjobs.ro.Pozitiile pentru care recrutorii cauta personal sunt variate.

Iata cateva exemple:

Maître d’ cu experienta si cunoștinte de germana si/sau engleza. Salariul este de pana la 1800 de euro net pe luna, plus tips-uri, cazarea, masa si asigurarile medicale fiind puse la dispozitie de catre angajator. Contractul este de 6 pana la 9 luni, si incepe din luna martie.

Maitre D’Hotel pentru vase de croaziera. Salariul este de 1200 de euro net pe luna, plus tips-uri si bani de vacanta (100 euro/lunar), cazarea, masa si asigurarile medicale fiind puse la dispozitie de catre angajator. Este necesara vorbirea limbii engleze la nivel mediu sau avansat, si, pentru anumite pozitii, limba germana. Contractul este de 6 pana la 9 luni, si incepe din luna martie.

Citeste continuarea pe www.jurnalul.ro.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...