Noutati :

Vrei sa te faci militar? Au inceput recrutarile la Centrul Militar Zonal la Timisoara! Vezi avantajele!

10 martie, 2017 - 11:58 AM
Autor: Anonim      
Categorie: EDUCATIE
4

TIMISOARA. E in toi la Timisoara campania de recrutare a tinerilor care doresc sa urmeze o cariera militara.

CITESTE SI: Vesti extraordinare despre Clinica de Mari Arsi de la Timisoara. Cand isi va deschide portile si ce alte mari proiecte incep la Spitalul Judetean? 

La Centrul Militar Zonal Timis sunt invitati toti cei care vor sa urmeze cursurile unei institutii militare de invatamant superior.

Campania se adreseaza elevilor de clasa a XII-a, precum si absolventilor invatamantului liceal cu diploma de bacalaureat cu varsta de pana la 26 de ani.

Acestia pot urma studii universitare de licenta in una din institutiile militare de invatamant superior:
– Academia Fortelor Terestre „Nicolae Balcescu” SIBIU – durata studii 3 ani;
– Academia Fortelor Aeriene „Henri Coanda” BRASOV – durata studii 3 ani;
– Academia Navala „Mircea cel Batran” CONSTANTA – durata studii 4 ani;
– Academia Tehnica Militara BUCURESTI – durata studii 4 ani;
– Institutul Medico-Militar BUCURESTI, cu o sectie la TARGU MURES – durata studii 6 ani.

CITESTE SI: Cel mai colorat si parfumat festival al primaverii la Timisoara! Cand incepe o noua editie Timfloralis? 

Pe toata durata pregatirii in institutiile prezentate, se ofera gratuit scolarizare, cazare, echipament, hrana si asistenta medicala, acces la baze sportive, biblioteci, laboratoare si multe alte facilitati. Activitatile scolare dar si cele extracuriculare ofera studentilor reale conditii de dezvoltare din toate punctele de vedere, intr-un mediu adecvat, dar si perspectiva unei cariere in cadrul Ministerului Apararii Nationale.

Candidatii trebuie sa indeplineasca o serie de criterii de recrutare, generale si specifice. Pentru o informare detaliata privind aceste criterii dar si privind documentele necesare intocmirii dosarului de inscriere, tinerii interesati, sunt asteptati la sediul Biroului informare-recrutare Timis, unde consilierii in domeniul profesiei militare ii vor sprijini, orienta si indruma pentru ca alegerea lor sa fie in cunostinta de cauza.

CITESTE SI: Schimbare de loc pentru sala polivalenta de 16.000 de locuri ce se va face la Timisoara? Unde se ridica, de fapt, si cum incurca planurile lui Nicolae Robu 

Biroul se gaseste in Timisoara, Piata Libertatii nr. 7, iar informatii se pot obtine si la telefonul 0256293757.
La inscriere, candidatul are nevoie de actul de identitate, iar formularele tipizate necesare sunt oferite gratuit.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 4comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. Vrei sa fi sclav si sa imparti democratia si la altii. Te asteptam! Elita are nevoie de carne de tun.

  2. Mai puturosule, păcat ca ai venit pe lume ,faci umbra degeaba pamintului,tu ești o reptila

  3. ” Un credincios” tu daca ai creierul in odihna, terbuie sa stie si altii?

  4. Multinationalele au nevoie de gusteri, caci mai sunt cateva locuri cu resurse neexplorate, pardon locuri cu dictatori, teroristi, arme chimice bilogice. Vilele domeniile , teritoriile trebuiesc aparate. Vino alaturi de noi, pe un salar, pardon maruntis amarat tu ne aperi si-ti risti viata fraiere! in timp ce noi jefuim si traim in lux.