Noutati :

Vrei sa te angajezi in SRI si sa ai un loc de munca sigur si bine platit? Iata ce trebuie sa faci!

13 ianuarie, 2014 - 06:49 PM
Autor: Anonim      
Categorie: NATIONAL
0

Academia Nationala de Informatii „Mihai Viteazul” a publicat pe site-ul institutiei oferta de studii de licenta si master profesional pentru anul 2014. Ce trebuie sa faca toti candidatii care se inscriu.

Academia Nationala de Informatii „Mihai Viteazul” organizeaza, in sesiunea septembrie 2014, concurs de admitere la studii universitare de master in specializarile: „Intelligence si securitate nationala” si „Analiza de Intelligence”. Candidatii declarati „Admis” vor fi incadrati in Serviciul Roman de Informatii, urmand ca prin cursurile mentionate sa dobandeasca in plan profesional competentele necesare exercitarii atributiilor de ofiteri de informatii operativi, respectiv de ofiteri de informatii analisti.

Inscrierea candidatilor se va desfasura in perioada 15 ianuarie 2014 – 28 februarie 2014, iar concursul de admitere se va desfasura in perioada 11-14 august 2014. Durata programului este de patru semestre, iar numarul total de locuri scoase la concurs este de 35 (specializarea „Intelligence si securitate nationala” = 25 locuri din care: – 18 barbati; – 7 femei; specializarea „Analiza de Intelligence” = 10 locuri din care: – 5 barbati; – 5 femei).

Pe intreaga desfasurare a programului, cursantii vor avea statut de angajati ai Serviciului Roman de Informatii, cu toate drepturile si obligatiile ce decurg din acesta, astfel: angajati civili, cu contract individual de munca pe perioada determinata, (pe durata primelor 4 luni aferente modulului I); ofiteri de informatii, pe restul duratei cursului, in situatia promovarii evaluarilor complexe ce vor fi sustinute la finalul primelor 4 luni aferente modulului I.
Cariera SRI. Studii universitare de licenta

Academia Nationala de Informatii „Mihai Viteazul” organizeaza, in sesiunea iulie 2014, concurs de admitere, la Facultatea de Informatii, pentru specializarile: „Psihologie-informatii” si „Studii de securitate si informatii”.

INSCRIEREA CANDIDATILOR: 15.01-28.02.2014
PERIOADA DE DESFASURARE A CONCURSULUI: 28.07-01.08.2014
DURATA STUDIILOR: 3 ani 2014-2017
FORMA DE INVATAMANT: CU FRECVENTA
NUMARUL DE LOCURI SCOASE LA CONCURSUL DE ADMITERE:
specializarea „Psihologie-informatii” = 18 locuri (12 baieti si 6 fete);
specializarea „Studii de securitate si informatii” = 12 locuri (8 baieti si 4 fete).

Pe durata studiilor, candidatii declarati „Admis” vor avea calitatea de student al Academiei Nationale de Informatii „Mihai Viteazul”, din momentul inmatricularii in anul I de studii universitare de licenta pana la data absolvirii. Pentru a dobandi calitatea de ofiter de informatii si competentele necesare exercitarii atributiilor profesionale este necesara continuarea pregatirii universitare in cadrul unui program universitar de master profesional dedicat, organizat de Academia Nationala de Informatii „Mihai Viteazul”.

Puteti afla mai multe detalii despre studiile SRI de licenta si de master in cele doua documente alaturate.

Pe site-ul Serviciului Roman de Informatii exista o sectiune cu doua teste care va poate arata daca aveti anumite aptitudini care pot fi de interes pentru institutie.

Primul test SRI consta intr-o serie de intrebari cu variante multiple de raspuns, iar cel de-al doilea test SRI consta intr-un filmulet e care utilizatorii trebuie sa-l urmareasca cu mare atentie. La sfarsit, participantii la test trebuie sa raspunda la o serie de intrebari pe baza lui si primesc feedback in functie de raspunsurile date.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...