Noutati :

Vrei sa stii cat esti de inteligent? Hai sa-ti testezi IQ-ul la Timisoara!

9 noiembrie, 2015 - 10:15 AM
Autor: Anonim      
Categorie: FUN
0

TIMISOARA. Are loc la Timisoara o noua sesiune de testare pentru cei care doresc sa-si valideze inteligenta printr-un test recunoscut international.

Mensa Romania ii invita pe timisorenii dornici sa aiba un certificat care sa le ateste ascutimea mintii sa se inscrie cat mai grabnic, iar verificarea va avea loc sambata, 14 noiembrie, la Liceul Grigore Moisil, din Piata Balcescu, incepand cu ora 10.00.

Testarea consta in rezolvarea in 20 de minute a unui set de 45 de intrebari (15 minute, 25 de intrebari in cazul candidatilor cu varste intre 11 si 16 ani). Este vorba despre intrebari „culture free”, bazate pe imagini, nu pe cunostinte lingvistice.

Candidatii minori pot participa doar cu acordul parintilor / tutorilor.

Inscrierile se fac on-line pe www.mensa-romania.ro. Data limita: 12 noiembrie 2015.

Rezultatul testarii este recunoscut international. Cei care obtin rezultatul “eligibil” vor primi invitatia sa se inscrie in Mensa Romania.

Mensa – The High IQ Society este organizatia oamenilor cu coeficient inalt de inteligenta. Criteriul de admitere in Mensa este obtinerea la testul standardizat a unui scor care sa plaseze candidatul in procentul de 2% din populatie cu cel mai ridicat IQ.

Mensa Romania, fondata in 1991, este afiliata Mensa International si are la ora actuala peste 600 de membri activi. Detalii, pe www.mensa-romania.ro.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...