Vrei sa lucrezi la Primaria Timisoara? Afla care sunt cele mai noi posturi scoase la concurs!

TIMISOARA. Se cauta oameni noi la Primaria Timisoara. Municipalitatea organizeaza din nou un concurs pentru ocuparea mai multor posturi vacante, 5 la numar: de asistent medical, secretara, inspector de specialitate, electrician-lacatus mecanic si paznic.

Daca planuiti sa urmati o cariera in administratia publica, atunci va trebui sa mergeti la sediul institutiei de pe C.D. Loga in 10 noiembrie. Iar conditiile pe care trebuie sa le indepliniti nu sunt deloc drastice. Aveti nevoie de cetatenie romana sau a altor state membre ale UE, trebuie sa aveti domiciliul in Romania, sa stiti limba romana, sa prezentati o adeverinta medicala cum ca aveti o sanatate corespunzatoare postului, sa nu fi avut condamnari definitive pentru infractiuni contra umanitatii, contra statului ori contra autoritatii, de serviciu sau in legatura cu serviciul. Trebuie, totodata, sa aveti studiile necesare, dar si vechimea ceruta. La unele posturi nu se cere deloc vechime.

Pentru postul de asistent medical la Serviciul public de Asistenta Scolara Timisoara este nevoie doar de diploma de studii, specializarea asistenta medicala, precum si de cunostinte de calculator – Microsoft Office, nivel mediu. Nu se cere vechime.

Pentru postul de referent la Compartimentul Secretariat – Directia Tehnica este nevoie de studii medii absolvite cu diploma si se cere specializare ca operator introducere date, secretariat, stenodactilografiat si Microfost Office, nivel avansat.

Cine vrea sa ajunga inspector de specialitate gradul II la Compartimentul Parcul Copiilor are nevoie de diploma de studii superioare tehnice de lunga durata – specializarea ingineria mediului, sa stie Microsoft Office – nivel mediu. Mai mult, are nevoie de minimum 1 an vechime in specialitatea studiilor.

Pentru postul de muncitor calificat I la Biroul Baze Sportive – electrician/ lacatus mecanic e nevoie de un candidat cu studii medii. Tot studii medii se cer si pentru paznicul de la Biroul Baze Sportive.

Proba scrisa si proba practica se vor desfasura in 10 noiembrie, la ora 10:00, la sediul primariei. Are loc si un interviu, in 12 noiembrie, tot la ora 10:00.

Vedeti aici care sunt documentele necesare pentru concurs si care este bibliografia ceruta!

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

    Pareri

  1. Este o institutie serioasa si corecta care isi face treaba in mod ordonat.